Еймі Вайнхаус соромилася пити при батьках

4 листопада 2011, 16:50

Покійна співачка Еймі Вайнхаус ніколи не вживала алкоголь у присутності своїх батьків. Вона дуже поважала свою родину та ненавиділа втрачати контроль над собою

Про це розповіла мати Еймі, 56-річна Дженіс, в інтерв’ю "The Daily Mail".

За словами матері Вайнхаус, співачка ніколи не пила поруч із нею. Еймі навіть питала дозволу на те, щоб запалити у присутності матері.

"Вона була такою дівчиною, яка перед запаленням цигарки питала: "Ти не проти, мама?", - розповіла Дженіс.


"Я не сумніваюся, що вона не думала, що коли-небудь помре або що алкоголь чи наркотики вб’ють її", - запевнила мати співачки.

Мати Еймі гадає, що її донька померла не від кількості алкоголю, а через те, що її тендітне тіло не витримало повернення спиртного до організму. Адже до того Еймі три тижні нічого не пила.

Мати Еймі вірить у спокійну смерть її доньки

Лише думка про те, що донька померла тихою смертю заспокоює мати виконавиці.

"Кожен бажає спокійної смерті. Мене тішить лише те, що смерть Еймі була спокійною. Я б хотіла думати, що вона просто лягла спати та не прокинулася, я сподіваюся, вона не страждала", - сказала мати зірки.

Дженіс пригадала, як вони з батьком Еймі благали її кинути чоловіка Блейка Філдера-Сивіла. Дівчина послухалася лише після того, як Блейка ув’язнили на 32 місяці за пограбування.

"Еймі кохала Блейка, але кохання може бути сліпим. Однак я не звинувачую Блейка чи когось іншого у тому, що трапилося з нашою дочкою. Еймі була Еймі. Вона робила те, що хотіла", - зізналася мати співачки.

Свого часу Еймі шокувала своїх батьків заявою про те, що більше ніколи не вживатиме наркотики. Втім, дівчина знову взялася за алкоголь.

"Еймі ненавиділа себе п’яною. Вона любила бути під контролем та ненавиділа те, що з нею робив алкоголь", - розповіла Дженіс.

Еймі занадто поважала батьків, аби пити у їхній присутності

За словами матері співачки, Еймі могла тижнями бути тверезою. Але потім вона зривалася.

"Вона була як маленька дівчинка, яка не може не сунути палець у вентилятор, хоча знає, що це небезпечно. Вона вважала себе достатньо сильною, аби кинути пити, проте вона не була такою", - сказала мати Еймі Вайнхаус.

Дженіс також зізналася, що для неї досі таємниця, чому її донька напилася саме тієї ночі. Адже зазвичай співачка пила тільки, коли нервувала через щось важливе або хотіла подолати власні емоції.

Нагадаємо, володарка "Grammy" Еймі Вайнхаус була знайдена мертвою 23-го липня цього року. Нещодавно встановили, що співачку вбив алкоголь.

Фото AP з сайтів ABCnews та WN.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів