Демі Мур кохалася з іншим на задньому сидінні авта?

3 листопада 2011, 12:00

Подейкують, актриса Демі Мур, який наразі багато хто співчуває в зв'язку з секс-скандалом навколо її коханого Ештона Катчера, сама також не безневинна.

Зірці "Солдата Джейн" закидають подружню зраду з чоловіком, навіть молодшим за її власного.

Про це повідомляє "Hollyscoop" із посиланням на "In Touch".

Коханцем, якого приписують 48-річній Демі, є 27-річний канадський актор Бен Холлінгсворт.


Із її боку все начебто почалося з "материнського інтересу" до хлопця. Мур усіляко допомагала Холлінгсворту на початку його акторської кар'єри та навіть прилаштувала його в серіал "Красиве життя", виконавчим продюсером якого був Ештон Катчер.

Одначе згодом материнське піклування переросло в дещо геть інше.

"Закінчилося тим, що вони зайнялися сексом на задньому сидінні авто", - стверджує інформатор.

Демі Мур запала на чоловіка, молодшого за Ештона Катчера?

Відтоді участь Демі в житті Бена стала ще активнішою. Актриса давала юному протеже поради щодо ролей, знайомила з впливовими в Голівуді людьми. Усе це тривало до тих пір, поки Холлінгсворта не загризло сумління.

"Вони з Ештоном ставали дедалі ближчими друзями, й через це він кепсько почувався", - каже інформатор.

Мур намагалася переконати коханця, що вони з чоловіком живуть у "відкритому" шлюбі, але Бен наполіг на припиненні їхніх стосунків.

До слова, Ештон Катчер, якому приписують подружню зраду, скоєну якраз на річницю їхнього з Мур весілля, дозволив собі пожартувати на цю пікантну тему в одній із серій "Двох із половиною чоловіків".

"Можна мені джакузі на балконі? Оскільки я тепер самотній, я збираюся зайнятися сексом із багатьма жінками, з якими ще не знайомий", - оголосив персонаж Ештона, Уолден.

Нагадаємо, наразі Катчер та Мур буцімто намагаються врятувати шлюб, що тріщить по швах – консультаціями в Центрі каббали та "сімейними" виїздами на природу.

Тривогу шанувальників викликають зміни зовнішності Демі. Подейкують, знервована кінозірка мордує себе голодом.

До того ж, останнім часом актриса, вочевидь, перебуває в ненайкращому гуморі. Днями Мур буцімто визвірилася на фотографа видання "X17Online", була "геть навіжена", вигукувала непристойності та намагалася вибити в папарацці камеру, пише "The Gossip Cop".

Однак свідок інциденту стверджує, що агресивно поводилася не Демі, а фотограф, який фактично перегородив їй шлях зі своєю камерою та не давав пройти.

Фото Reuters з сайту "Time" та "Just Jared" з сайту "Just Jared Jr."

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів