Донька Агутіна: Батьки мене кинули

12 січня 2012, 14:10

Співоче подружжя Леоніда Агутіна та Анжеліки Варум майже не бачить свою рідну доньку Лізу. Дівчина живе у США, а батьки приїжджають до неї дуже рідко.

Про це Агутін розповів "7days.ru", пише "Delfi.ua".

12-річна донька Варум та Агутіна вже сім років живе в Америці без батьків і каже, що вони її покинули.

"Справа в тому, що в Америці знімається купа фільмів на тему "батьки багато працюють, а на своїх дітей їм наплювати". І нашій доньці дуже подобається ця теорія. Вона із задоволенням розповідає друзям про своє нелегке і самотнє життя, хоча поруч з нею дід, бабуся…" – розповідає музикант.


Єлизавета Агутіна живе далеко від батьків

"А ми приїжджаємо до неї на два місяці взимку, а потім протягом року за найменшої можливості. Зрозуміло, що в скаргах Лізи є велика частка позерства: хтось із підлітків хвалиться новим телефоном, хтось шрамом, хтось гіпсом. А наша донька - тим, що її кинули трудоголіки-батьки…" – зізнається Агутін.

Крім того, співак впевнений, що таким чином дівчина легко виправдовує свої дрібні та великі помилки.

"Баба з дідом почнуть її вичитувати, а вона відповідає, зітхнувши: "Я погано себе поводжу, тому що в мене батьків немає, нікому виховувати", - ділиться Леонід.

До слова, понад два роки тому ходили чутки, що Варум вагітна другою дитиною.

Нагадаємо, влітку Леонід зрадив Анжеліку з якоюсь загадковою брюнеткою. Подейкували, що пара розлучатиметься. Проте Агутін ці чутки спростував.

Фото Spletnik.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів