Lady Gaga мріє впасти в кому

20 лютого 2012, 14:45

Співачка Lady Gaga хотіла б якось впасти в кому та політати. Ще артистка запевняє, що вві сні по неї приходить сам диявол.

З усіх цих питань вона консультувалася з зірковим духовним гуру на ім’я Діпак Чопра, який свого часу працював із Майклом Джексоном.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на "Daily Star".

Lady Gaga чорти не дають спати?

"У мене повторюється сон, де в моєму домі з’являється привид, і веде мене до кімнати, де знаходиться білява дівчина, мотузки, прив’язані до кінцівок, тягнуть її в різні боки", - поділилася Lady Gaga.


"Я сказала Діпаку, той сон такий моторошний, що мені здається, диявольська сила намагається мною заволодіти… Я сказала йому: "Диявол намагається забрати мене, Діпаку. Я ж хороша дівчинка!", - розповіла 25-річна артистка.

На ці співаччині скарги гуру посміявся та порадив не боятися й опанувати себе. Вочевидь, Lady Gaga послухається, бо називає Чопру "найвпливовішою людиною в своєму житті".

"Я хочу впасти в кому та левітувати", - поділилася вона з експертом своєю мрією.

Нагадаємо, Lady Gaga вірить у те, що в її тілі мешкають дві душі – її власна та близької родички, що померла молодою та незайманою. Подейкували також, що артистка потерпає від злого привида на ім’Райян.

Фото Reuters з сайту tchadquarterly.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів