Тимошенко очолила ТОП-10 найпопулярніших жінок

7 березня 2012, 12:49

Напередодні 8-го березня популярний пошуковик Google з’ясував, хто з українських жінок цікавить інтернет-користувачів найбільше.

Очолила рейтинг колишній прем‘єр-міністр Юлія Тимошенко, пише "Українська правда. ЖИТТЯ".

Компанія Google проаналізувала результати запитів за останні 12 місяців у своїй пошуковій системі.

Замикає ТОП-10 жінок, які цікавлять українців найбільше, Марія Коршунова. Нагадаємо, ця дівчина стала відомою через бійку з сином депутата Володимира Ландіка Романом.


Передостанньою у рейтингу найцікавіших жінок значиться 32-річна хореограф Тетяна Денисова. Ця жіночка прославилася на просторах інтернет-мережі завдяки бурхливим стосункам із молодшим за неї на 10 років Сашком Кривошапком.

На восьмому місці опинилася темношкіра Гайтана. Співачка, яку вже звинувачували у плагіаті, представить Україну на пісенному "Євробаченні" у травні.

Тимошенко отримує титул найпопулярнішої жінки України за останній рік

На сьомому місці розташувалася співачка Міка Ньютон. Нагадаємо, нині вона є підопічною донецького друга Азарова-молодшого, а торік представляла Україну на "Євробаченні".

Шосту позицію обіймає дружина Віктора Медведчука і телеведуча талант-шоу Оксана Марченко.

На п'ятому місці за кількістю запитів опинилася "нова українська Попелюшка" Яна Соломко. Ця дівчина стала відомою завдяки телевізійному проекту "Холостяк".

На четвертому, третьому і другому місцях відповідно розташовані співачки Тіна Кароль, Віра Брежнєва і Ані Лорак. Їхнє особисте життя і творчість цікавили українців протягом усього року.

А лідером запитів стала колишній прем‘єр-міністр Юлія Тимошенко. Тож Юлія Володимирівна отримує титул найпопулярнішої жінки України за останній рік.

Фото Олександра Прокопенка з сайту www.tymoshenko.ua

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів