Бережна сходила до куми Лорак

28 травня 2012, 13:59

Регіоналка Ірина Бережна похизувалася тим, як чудово провели минулі вихідні. Вона встигла із Олександром Цекало повеселитися, і на концерт своєї куми Ані Лорак сходити.

Про свої пригоди Бережна розповіла на сторінці у соцмережі Facebook.

"У понеділок прекрасно те, що ще свіжі вихідні :)) В суботу я разом з давнім другом Сашком Цекало була на святкуванні Дня студента в ХАІ! Веселилися від душі! Я з дитинства фанат команди КВН ХАІ "Люди в білому", але сьогоднішні студенти теж тримають марку, молодці", - пише регіоналка.

А два тижні тому Бережна сфотографувалася з кубком "Євро-2012" у Харкові

"А ввечері у Харкові був чудовий концерт куми Ані Лорак. Хоч в Харкові вдалося з Кароліночкой спокійно поспілкуватися, а то бачимося ми з подругою останнім часом не часто: у мене купа роботи, і в неї напружений гастрольний графік", - ділиться Ірина.


"А неділя - святе: цілий день був присвячений донечці - зоопарк, гойдалки і солодкий денний сон разом з Даніеллочкою. Чудові вихідні :)" – резюмує Бережна.

Нагадаємо, Бережна, яка ретельно приховує обличчя своєї дочки, нещодавно стала хрещеною доньки Ані Лорак та заявила про бажання ще раз стати мамою.

Фото з Facebook Бережної

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів