Екс-бойфренд Клочкової розповів, чому пішов від неї. ВІДЕО

6 червня 2012, 14:58

Екс-бойфренд плавчині Яни Клочкової та батько її сина Леван Ростошвілі розповів, чому не зміг створити родину. За словами грузина, він не кохав Яну настільки, аби прожити з нею усе життя. Втім, чоловік мріє про сім'ю із багатьма дітьми.

Про це він розповів у телешоу "І прийде кохання".

У рамках цього проекту одна з його учасниць, танцівниця Олена Шоптенко, відвідала Грузію. А екс-коханий Клочкової Леван бере участь в одному з місцевих танцювальних телешоу.

Тож Олені вдалося поставити йому кілька запитань про те, чому він покинув Яну та свого сина Сашка.


"Грузинський чоловік, якщо чесно, створений для родини. Для мене дуже складно знайти людину, з якою можна буде жити далі все життя, дуже складно. Я досі, мені 27 років, до цього я не зустрічав нікого, щоб жити з нею, залишитися на все життя. Ну, може, я такий вередливий", - поділився Ростошвілі.

За словами Левана, свою родину він створить, лише якщо сильно закохається.

"На даний момент у цьому житті простіше створити родину, ніж покохати когось. Тому що, не знаю, є якісь обов’язки у хлопця або дівчини… Я не готовий до цього, тому що у моїй практиці було вже, не шлюб, а привід створити сім'ю, тому що в мене є син", - зізнався екс-коханий чемпіонки.

"Навіть заради сина я не готовий був створити сім'ю, тому що ця родина все одно зруйнувалася б роки через 2 максимум. Тому що, якщо у шлюбі нема кохання, не буде хорошої родини. Не буде щастя", - впевнений Леван.

За словами грузинського мачо, він та його родина спілкується з сином та Яною.

"Я спілкуюся, моя родину спілкується з її родиною, з нею теж. Не були готові може, може я, може вона… Не склалося. Було, але не таке кохання, щоб створити сім'ю. Я дуже хочу дітей, ще як можна більше", - резюмував Леван.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

До слова, на запитання Шоптенко, коли саме він бачився з сином, чоловік відповів, що три місяці тому.

А ось Клочкова запевняє, що Леван уже рік не бачив свого поки єдиного нащадка Сашка.

"Ну я навіть не знаю, що тут можна додати. Самі усе бачили. Те, що він каже - це, насправді, ще квіточки. А те, що він свою дитину рік не бачив – це як?" – обурювалася спортсменка після побаченого відео.

До речі, минулого тижня Клочкова заявила учасницям проекту, що хоче зустрітися з Леваном та розставити крапки над і.

Про це повідомляє прес-служба каналу "1+1".

"Між нами залишилася недомовленість, і це заважає мені будувати нові стосунки. У нас навіть прощання не було. Він просто поїхав і все. Я б хотіла розставити всі крапки в цьому питанні", - заявила спортсменка.

"Я не кажу, що хочу повернути ці взаємини. Я просто хочу сісти, подивитися людині в очі і послухати, що він мені скаже. Я не очікую почути від нього якихось вибачень. Не шукаю в ньому майбутнього чоловіка. Я не повертаюся до цих стосунків. Скоріше, це буде заспокоєнням для мене", - зізналася Яна.

Нагадаємо, у червні 2010-го Яна Клочкова народила сина Сашка від Левана Ростошвілі. Втім, батько дитини втік від обов'язків до Грузії.

Відео "1+1" з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів