Зірка "Сутінків" заробила більше за Діаз та Джолі

20 червня 2012, 13:55

Молода актриса Крістен Стюарт, відома роллю Белли у вампірській сазі "Сутінки", стала найбільш високооплачуваною акторкою Голівуду 2012-го року.

Видання "Forbes" публікує щорічний список актрис, які заробили найбільше.

На першій сходинці опинилася 22-річна Крістен Стюарт, яка у період з травня 2011-го по травень 2012-го заробила 34,5 мільйони доларів.

Видання зазначає, що преса дуже любить писати про актрису та пліткувати про її роман із партнером за фільмом "Сутінки" - Робертом Паттінсоном.


Крістен очолила черговий рейтинг

На другій позиції зі статками у 34 мільйони доларів опинилася Камерон Діаз. Фільм "Погана вчителька", у якому актриса зіграла головну роль, при бюджеті всього у 20 мільйонів доларів заробив 216 мільйонів.

Добродійка Сандра Баллок посіла 3-тю сходинку. Вона заробила 25 мільйонів за останній рік.

Сандра все ще одна з найбагатших актрис Голівуду

Незмінний секс-символ Анджеліна Джолі опинилася на 4-му місці. Хоча Енджі зараз не бере участь у гучних проектах, все одно заробляє мільйони на рекламі таких гігантів, як "Louis Vuitton".

Крім того, Джолі отримує шалену кількість уваги, що б вона не робила. Протягом року її обличчя з'явилося на обкладинках журналів 78 разів. Все це принесло їй 25 мільйонів доларів.

Актриса Шарліз Терон, яка нещодавно всиновила хлопчика, заробила 23 мільйони доларів і посіла 5-ту сходинку рейтингу "Forbes".

І хоча фільм "Бідна заможна дівчинка" не заробив багато, він все ж наробив галасу навколо актриси. Крім того, вона зіграла у гучних прем'єрах "Білосніжка і мисливець" та "Прометей", а також є обличчям бренду "Dior".

Шарліз заробляє достатньо, аби забезпечувати себе, свого сина та двох песиків

16 мільйонів доларів заробила актриса Джулія Робертс та посіла 6-те місце. Видання зазначає, що вона перебуває на тому етапі, коли актриси її віку щосили намагаються знайти хорошу роль.

Достатньо успішним проектом Робертс був фільм "Білосніжка", проте він заробив 135 мільйонів доларів із бюджетом у 85 мільйонів доларів.

На сьомій сходинці опинилася актриса Сара Джессіка Паркер. Протягом року вона заробила 15 мільйонів доларів.

Сара Джессіка зі статком у 15 мільйонів може собі дозволити збирати кошти на передвиборчу кампанію Обами

Володарка трьох премій "Оскар" Меріл Стріп цього року заробила 12 мільйонів доларів та отримала восьму сходинку.

Видання зазначає, що у свої 62 роки у Стріп чудова кар'єра і вона продовжує виснажливо працювати.

Дев’яту позицію зі статком у 12 мільйонів посіла актриса Крістен Віг, відома за фільмами "Дівич-вечір у Вегасі" та "Місто привидів".

Замикає рейтинг зірка серіалу "Друзі" Дженніфер Аністон. Вона заробила 11 мільйонів доларів, зігравши у фільмах "Вдай з себе мою дружину" та "Нестерпні Боси".

Фото AP з сайтів "Metro", "The Age", "Wn.com", "The Indian Express"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів