Кеті Холмс за час шлюбу наскладала добра на мільйони?

27 серпня 2012, 17:50

Дякуючи шлюбному контрактові, 50-річному американському акторові Тому Крузу не довелося під час розлучення з Кеті Холмс ділитися своїми статками.

Утім подейкують, 33-річна актриса все одно випурхнула з цього шлюбу зі скарбом на мільйони доларів – коштовностями, колекцією дизайнерських торбинок тощо.

Про це пише "Radar Online".

"Під час їхнього шлюбу Том був дуже щедрий до Кеті, і в неї лишаться мільйони доларів у ювелірних прикрасах, сумочках "Hermès" та інших розкішних речах", - засвідчило джерело.


"В один рік Том подарував на день народження Кеті діамантові сережки, що коштували десь 500 тисяч доларів… За умовами розлучення, Кейт лишаються всі коштовності, сумки, аксесуари та дизайнерський одяг. Що вона з цим робитиме – її справа", - розповів інформатор.

Том Круз закидував кохану дружину дорогими подарунками

Колекції сумочок Холмс, серед яких дивовижна ексклюзивна "Birkin", витонченого червоного кольору, може позаздрити сама Вікторія Бекхем. Узагалі торбинок "Hermès", подарованих Томом, у Кеті не менше десятка – і кожна з них коштує по 10-15 тисяч доларів.

Усе це "придане" нині зберігається в секретному місці. Знаючи Холмс, припускає джерело, колись вона передасть його доньці Сурі.

"Кеті ніколи не була з Томом заради грошей. Коли настав час розлучатися, вона лише захотіла зробити це швидше, щоб це було якомога менше потрясіння для Сурі", - сказало джерело.

"Домовляючись про розлучення, Кеті просто хотіла бути певна, що про них із донькою подбають у фінансовому плані", - додав інформатор.

Подейкують, Холмс довольнилася "скромною" сумою аліментів на дитину в 440 тисяч доларів на рік, пише "Газета.ua" з посиланням на на "The Daily Mail".

Нагадаємо, Холмс та Круз офіційно розлучилися 20-го серпня, мирно та блискавично, як для Голлівуду. 6-річна донька житиме з матір’ю, батько ж матиме право вільного відвідування.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів