"Pussy Riot" наштовхнули Путіна на думки про груповий секс

6 вересня 2012, 13:22

Президент Росії Володимир Путін назвав акцію панк-гурту "Pussy Riot" в храмі Христа Спасителя шабашем та згадав про груповий секс.

Про це повідомляють "РИА Новости" з посиланням на інтерв'ю Путіна телеканалу "Russia Today".

"Те, що вони зробили в храмі: вони спочатку в Єлоховській церкві прийшли і там влаштували шабаш, потім перебралися в інший храм і там влаштували ще один шабаш", - зазначив президент.

Путін нагадав, що кілька років тому у московському супермаркеті одна з учасниць групи повісила три опудала з написом, що потрібно звільнити Москву від євреїв, від гомосексуалістів та від гастарбайтерів.


"Мені здається, що вже тоді влада повинна була б звернути на це увагу. Після цього вони влаштували сеанс групового сексу в публічному місці. Це, як кажуть, їхня справа, люди вправі займатися всім, чим хочуть, якщо це не порушує закон, але в публічному місці, мені здається, що вже тоді слід було б звернути на це увагу влади", - зазначив президент.

"Потім ще виклали (запис) в Інтернет. Деякі з любителів кажуть, що груповий секс краще, ніж індивідуальний, тому що тут, так само як в будь-якій колективній роботі, "сачканути" можна. Але, повторюю, це справа кожної конкретної людини…" - додав він.

Крім того, Путін не став коментувати справедливість вироку дівчат з "Pussy Riot".

"Я думаю, що у цих дівчат є адвокати, і вони повинні займатися захистом їхніх інтересів у суді. Можуть заперечити вирок у вищій інстанції і домагатися його перегляду. Але це їхня справа, це чисто юридичне питання", - сказав президент.

Сам же Путін, за його словами, переконаний, що покарання має бути адекватне вчиненому.

Як відомо, Надія Толоконникова, Марія Альохіна та Катерина Самуцевіч 17-го серпня були засуджені до двох років колонії за хуліганство з мотивів ненависті і ворожнечі за акцію в храмі Христа Спасителя.

Їх визнали винними і засудили до 2-х років позбавлення волі у виправній колонії загального режиму.

Фото з сайту президента Росії

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів