Шварцнеггер заведе собі 20-річну коханку?

18 вересня 2012, 16:10

Подейкують, актор та політик Арнольд Шварцнеггер, який колись каявся перед зрадженою дружиною та намагався врятувати 25-річний шлюб, тепер "розпробував" холостяцьке життя.

65-річний екс-губернатор Каліфорнії має намір завести 20-річну коханку, про що сповістив навіть свою екс-дружину Марію Шрайвер.

Про це повідомляє "Contact Music" із посиланням на журнал "Newsweek".

"Я думаю, із Марією все налагодиться, але якщо й ні, я заведу собі 20-річну любоньку", - наводить слова Шварцнеггера один із його сусідів.


"У мене є гроші, є влада і є літак, і друзі будуть", - упевнений Арні.

65-річний "Термінатор" готовий до стосунків із 20-річною?

Узагалі-то актор не може збагнути, чому Шрайвер не пробачила йому зв’язку за хатньою робітницею та народження позашлюбного сина.

"Він не може зрозуміти, чому Марія не змогла просто вибачити йому і змиритися з цим, а коли Марія сказала, що їй потрібне тимчасове розставання і наказала Арнольдові виїхати, рідні та друзі розповідають, що він відмовився. Це був його дім, і він не збирався зрушати з місця", - каже джерело.

Нагадаємо, шлюб Шрайвер та Шварцнеггера багато років вважали чи не найміцнішим у Голлівуді – аж поки не стало відомо, що Арнольд примудрився майже одночасно зробити дитину і законній дружині, і коханці.

Коли вибухнув скандал, Марія виїхала з лос-анджелеського будинку подружжя та подала на розлучення. Утім подейкували, що не все ще втрачено, і пара, яка має чотирьох спільних дітей, іще зможе розпочати все спочатку.

Фото Reuters із сайту Bid.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів