"Кобра" завадила Розинській удосконалитися у США

16 жовтня 2012, 17:26

Скандальна журналістка та кандидат у депутати Наталія Розинська зізналася, що якби не славнозвісний травневий інцидент зі спецпідрозділом "Кобра", вона б зараз вчила англійську в Колумбійському університеті.

Втім, конфлікт з правоохоронцями змінив Наталчине життя.

Про це сама Розіта розповіла в інтерв’ю журналу "Публичные люди".

Як виявилося, пишнотіла блондинка планувала податися до Нью-Йорка з метою вивчити англійську мову. Хоча ще у липні Наталка казала про написання докторської з правознавства.


"Я збиралася їхати у Нью-Йорк вивчати англійську мову та вступати до Колумбійського університету. А оці два шрами мене зупинили. Мене зупинив пістолет, який мені наставили на голову", - заявила Розинська.

Наталка так і не вивчила англійську?

"І з цього часу я перестала бути жінкою, людиною, яка відвідує публічні події, перестала бути телеведучою і навіть журналісткою. Я стала борцем за себе і вже тепер за інших", - пафосно наголосила журналістка.

Втім, зважаючи на те, як наприкінці травня Розинська волала своїм "інглішем" до даішника, то краще б вона поїхала вчити англійську до Нью-Йорка.

Нагадаємо, інцидент, що змінив життя Наталки, стався 2-го травня. Тоді телеведучу "атакувала" ДАІ, а вона послала її на три літери.

Після цього Розинську побили у під’їзді. Вона подала до суду на спікера МВС, а її саму визнали винною у конфлікті з ДАІ. А у серпні Наталя вирішила оскаржити це рішення у Європейському суді.

Фото "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів