Догерті та Вайнхаус були коханцями

26 листопада 2012, 13:00

Британський музикант Піт Догерті зізнався, що з покійною співачкою Еймі Вайнхаус вони були не лише друзями, а й таємними коханцями.

Артист розповів, що вона була з ним жорстока, але він і досі її любить.

Про це пише "The Daily Mail".

"Мені важко в цьому зізнаватися. Але, так, це правда. Ми з Еймі були коханцями. Я любив її тоді і, що ж, і досі люблю", - сказав Догерті.


"Але наприкінці вона, як це можуть лише коханки, стала до мене недобра та жорстока. Вона була нетерпима… і, повірте мені, в неї був нічогенький хук правою", - додав музикант.

Догерті розповів, що в нього збереглося багато відео, де вони з Вайнхаус разом. Проте відколи співачка пішла з життя, він жодного разу не зважився його передивитися.

Колишній коханці Піт присвятив пісню зі свого нового альбому – повільну та мелодійну.

Еймі Вайнхаус та Піт Догерті були коханцями

У інтерв’ю Догерті знову згадав і про іншу свою колишню, супермодель Кейт Мосс.

"Кілька тижнів тому мені подзвонила Кейт, це стало для мене сюрпризом, бо би і словом не перекинулися відколи закінчилися наші стосунки… І повірте мені, закінчилися вони погано", - засвідчив музикант.

"Але вона була приязна і просто запитала мене, що я поробляю. Вона хотіла знати, чому я останнім часом не написав жодної пісні, і чи я досі приймаю наркотики. Вона сказала, що й досі чиста, і що вона щаслива в шлюбі", - розповів він.

Зі слів Піта, від цього дзвінка Кейт йому наче гора з плечей впала.

"Вона сказала, що попри все, що між нами сталося, вона досі за мене вболіває, і це було приємно. Для мене дуже важливо це знати", - зазначив Догерті.

Нагадаємо, після того, як Еймі Вайнхаус померла від завеликої дози алкоголю, Догерті буцімто скаржився друзям, що його переслідує її привид. Воно й не дивно, якщо музикант зберігав портрет зірки, буцімто написаний нею самою, причому власною кров’ю.

Як відомо, Вайнхаус мала бойфренда, Рега Тревісса, з яким буцімто встигла заручитися незадовго до своєї смерті, та якому мріяла народити дітей.

Фото Reuters, з сайту odt.co.nz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів