Корона "Міс Всесвіт-2012" дісталася американці

20 грудня 2012, 11:10

У міжнародному конкурсі краси "Міс Всесвіт-2012", який відбувся 19-го грудня у Лас-Вегасі, перемогла 20-річна американка Олівія Калпо.

Про це повідомляє офіційний сайт конкурсу.

За звання найкрасивішої дівчини світу змагалося понад 80 учасниць.

Конкурсантка від України, 19-річна Анастасія Чернова, не потрапила до фіналу конкурсу.


Натомість, серед фіналісток опинилися представниця Філіппін Джанін Тугонон, представниця Бразилії Габріела Маркус і представниця Венесуели Софія Ессер.

Настя Чернова, на жаль, не потрапила до фіналу

До слова, переможниці конкурсу вручають діамантову корону з перлами вартістю 270 тисяч доларів та ґрант на 45 тисяч доларів для навчання у Нью-Йоркській школі кіно і телебачення.

Як йдеться на сайті "Міс Всесвіт", цьогорічна переможниця Олівія Калпо виросла у родині музикантів. Сама дівчина грає на віолончелі. Олівія також захоплюється кіно та сподівається зробити кар’єру на телебаченні або у кінематографі.

20-річна Олівія Калпо стала "Міс Всесвіт-2012"

Як зазначила володарка конкурсу "Міс Україна-Всесвіт" Олександра Ніколаєнко, вона вболівала саме за американську конкурсантку.

"Для мене стало великим подарунком те, що шоу проходило у Лас-Вегасі, де я живу, і мені не довелося нікуди летіти з двома маленькими дітьми. До того ж я змогла прийти і підтримати Настю", - наводить слова Олександри оргкомітет конкурсу "Міс Україна-Всесвіт".

"Я рада за "Міс США", вболівала за неї, адже живу зараз в Америці і це мій дім, і вважаю її гідною такого високого титулу як "Міс Всесвіт". До того ж представниці США не перемагали в цьому конкурсі вже дуже давно - з 1977-го року", - сказала Ніколаєнко.

Анастасія Чернова, Олександра Ніколаєнко та власник конкурсу "Міс Всесвіт" Дональд Трамп (у центрі)

"А що стосується Насті Чернової, то я пишаюся тим, як гідно вона представляла наш національний комітет, нашу країну і себе. Вона ще дуже молода і юна, і, можливо ще не настав її час тріумфів, але я впевнена, що через пару років Настя дсягне великих результатів і у модельній кар'єрі, і в особистому житті. У неї гарний потенціал і людські якості!" – зазначила Ніколаєнко.

Нагадаємо, торік титул "Міс Всесвіт" дістався Лейлі Лопес з Анголи, а українка Олеся Стефанко посіла друге місце.

Фото з сайту "Miss Universe" та фото надане оргкомітетом конкурсу "Міс Україна-Всесвіт"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів