Лохан приписали трьох багатих залицяльників

11 лютого 2013, 12:45

Подейкують, американська акторка Ліндсей Лохан, котра нині по вуха в боргах, тримається на плаву виключно завдяки заможним покровителям.

Якщо вірити джерелам "Radar Online", кавалерів, якими "жонглює" 26-річна зірка, аж троє.

Так дуже щедрим до Лохан буцімто є принц Хаджі Абдул Азім, 30-річний плейбой, котрий стоїть третім у черзі до трону Брунею.

Саме він буцімто "замовив" собі Лохан на новорічну вечірку. До Лондону на його запрошення Ліндсі прилетіла з мамою Діною, й оселилися жіночки коштом принца в розкішному готелі "Dorchester".


"Він повністю підпав під її чари", - повідомило джерело "Daily Star".

Лохан "жонглює" одразу трьома багатіями?

Шанувальником №2 є 41-річний готельний магнат Вікрам Чатвал. Бізнесмен, чия дружина влаштовувала Ліндсей сцени ще в 2011-му році, й досі закоханий в актрису.

Третім "спонсором" Лохан називають 38-річного художника Домінго Сапату. Подейкують, саме на його "Porsche" минулої осені Ліндсі вдарила пішохода.

Як відомо, незабаром на актрису знову чекає суд, на якому розглядатиметься імовірне порушення нею умов випробувального терміну. Якщо справа обернеться не на її користь, Лохан і тут сподівається на багатих залицяльників. Як зізналася вона комусь зі своїх друзів, завдяки цій фінансовій підтримці зірка має надію уникнути в'язниці.

До слова, скільки б подарунків і грошенят не підкидали Лохан заможні кавалери, зірці все одно довелося оселитися з мамою, пише видання.

Скандальна зірка перебралася до Діниної оселі на Лонг-Айленді та зайняла свою колишню підліткову кімнатку зі стареньким ліжечком.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів