Бібер заробив більше, ніж Хетевей з Адель разом узяті

11 березня 2013, 14:22

За рік американська актриса Енн Хетевей стала заможнішою на 10 мільйонів доларів, а юний співак Джастін Бібер лишив далеко позаду Бреда Пітта.

У "гаманці" деяких селебрітіз зазирнуло видання "Parade", розказавши про них у щорічній статті "Скільки заробляють люди".

Про це пише сайт "Рarade.com".

Щоби зіграти Фантіну в "Знедолених", 30-річна Енн Хетевей мусила схуднути на 25 фунтів -більш ніж на 11 кіло. За ці зусилля вона дістала добру винагороду, по 160 тисяч доларів за кожен втрачений фунт, ще й"Оскара" на додачу. Річний заробіток Енн склав, за приблизними підрахунками, 10 мільйонів доларів.


Енн Хетевей отримала по 160 тисяч за кожен втрачений фунт ваги

Зірка американського футболу Том Брейді за рік здобув 23 мільйони доларів. У їхньому з супермоделлю Жізель Бюндхен сімейному бюджеті ці грошики точно не є зайвими – адже пара якраз збудувала собі дім за 20 мільйонів та народила другу дитину.

32-річний актор Ченінг Татум, котрий став найсексуальнішим чоловіком планети 2012-го року, заробив 15 мільйонів. Нагадаємо, його та Аманду Сейфрід зарахував до найприбутковіших романтичних кіно-тандемів журнал "Forbes".

Британська співачка Адель, котра торік уперше стала мамою, заробила близько 32 мільйонів доларів. Альбом зірки "21" уже другий рік поспіль є лідером по світових продажах.

19-річний Джастін Бібер збагатів на 55 мільйонів

49-річний актор Бред Пітт, котрий у травні нарешті має дійти до вівтаря із коханою Анджеліною Джолі, став багатший на 35,5 мільйона доларів. Самі лише зйомки в рекламі парфумів "Chanel No. 5" принесли йому 7 мільйонів.

19-річна поп-сенсація Джастін Бібер в останні рік заробляв по 6261 доларові на годину та став заможнішим на 55 мільйонів.

Кантрі-співачка Тейлор Свіфт збагатіла на 57 мільйонів доларів, посівши третє місце з-поміж найдорожчих жінок індустрії розваг, після Опри Вінфрі й Брітні Спірз.

Сестроньки Олсен заробили по 40 мільйонів

21 мільйон за рік – такий результат має актриса Софія Вергара, і "лише" 2 мільйони – співачка Карлі Рей Джепсен, хоча її пісня й стала всесвітнім лідером із кількості проданих торік копій.

Актриси та дизайнерки, близнючки Мері-Кейт та Ешлі Олсен заробили по 40 мільйонів. Нещодавно одружений актор Алек Болдуїн, котрий мріє піти у декрет, може собі це дозволити, адже він став заможніший на 15 мільйонів.

Фото Reuters з сайтів entretenimiento.latino.msn.com, "The Mirror", "The International Business Times"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів