Сара Джессіка Паркер жаліє ноги і хоче Клінтон у президенти

11 березня 2013, 16:57

Американська акторка Сара Джіссіка Паркер дуже хоче, щоби Гілларі Клінтон балотувалася в президенти США, бо та інтелігентна й допитлива.

Іще 47-річна зірка "Сексу в великому місті" зізналася, що в неї забагато одягу, та поскаржилася на дешеве взуття, котре намучило її ноги.

Про це пише "The Showbiz Spy".

"Я велика шанувальниця Гілларі Клінтон. Мене підкорює її допитливість, її бажання слухати, пізнавати та подорожувати", - сказала Сара Джессіка, яка в 2012-му році брала участь у збору коштів на передвиборчу кампанію Барака Обами.

"Особисто я, кажу з усією щирістю, буду дуже, дуже засмучена, якщо вона вирішить не балотуватися (наступного разу). Гадаю, вона може багато що запропонувати, і вона здатна зробити це добре, бути поміркованою, справедливою, сильною, авторитарною, співчутливою", - пояснила актриса.

Іще зірка сміливо розкрила секрет свого гардеробу: одягу в неї забагато.

"Я ношу сім відсотків із того, що є в моїй шафі. У мене більше штанів, більше джинсів та вельветових брюк, ніж я колись у житті собі уявляла", - зізналася Паркер.

 Сара Джессіка Паркер винуватить дешеве взуття в стражданнях свох ніг

А от чого точно не буде в шафах Сари Джессіки, так це дешевого, як для неї, взуття. Саме його акторка звинувачує в "виробничих травмах", яких зазнали її бідні ноги.

Про це пише "Radar Online" із посиланням на інтерв'ю Паркер "Net-A-Porter".

Зірка згадує, що, коли грала чепуруху Керрі Бредшоу, то вдягала для зйомок гарне взуття, на яке ніколи не скаржилася. Втім задля комедії "Я не знаю, як вона робить це" Сара Джессіка була змушена "знизити планку". Річ у тім, що її не дуже заможна героїня просто не могла б дозволити собі гарне дороге взуття, пояснила актриса.

Під час зйомок Паркер неодноразово підсковзувалася та підвертала щиколотки.

"Я пішла до лікаря, що лікує ноги, і він сказав: "Ваші ноги роблять те, чого робити не в змозі. Ця кісточка ось тут… Це ви створили цю кісточку. Її тут бути не повинно", - поділилася зірка.

"Це сумно, бо мої ніжки носили мене по всьому світі, але врешті сказали: "Знаєш, що, ми справді втомилися, не могла б ти спинитися – і не надягати на нас дешеве взуття?", - додала Паркер.

Як зазначає видання, взуття "Aldo" та "Nine West", торгових марок, які "не догодили" актрисі, коштує 69-120 доларів за пару. Між тим нещодавнє опитування показало, середньостатистична американка готова витратити на пару взуття лише 50 доларів.

Фото Reuters з сайту "The International Business Times"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів