Пелтроу, Фонду і Пінк назвали найвродливішими

24 квітня 2013, 17:02

Якщо американську акторку Гвінет Пелтроу засмутив нещодавно одержаний титул найбільш ненависної зірки, вона може втішитися – зате вона й найгарніша.

40-річна Пелтроу очолила цьогорічний "Most Beautiful List" журналу "People".

Як розповіла власниця "стриптизерської" дупи, найкрасивішою вона почувається не на червоних доріжках під спалахами камер, а у власній домівці.

Гвінет Пелтроу проголосили найвродливішою жінкою в світі

"Удома я ношу джинси та футболку. Я справді не роблю макіяж", - поділилася Гвінет Пелтроу.


Другу сходинку автори рейтингу віддали 36-річній акторці та політичній активістці Керрі Вашингтон.

"Я не мушу бути бездоганною. Усе, що я маю робити – це вирізнятися та насолоджуватися заплутаною, сповненою недосконалостей дорогою мого життя", - сказала якось темношкіра зірка "Джанго звільненого".

Зірка "Джанго звільненого" отримала друге місце

На третьому місці опинилася актриса Аманда Сейфрід, яка співає, уявляючи чоловічий статевий орган.

Четвертою з найвродливіших стала 33-річна зірка "Мосту до Терабітії" Зоуї Дешанель. П’яте місце виборола 75-річна Джейн Фонда, яка на запитання, в чому секрет її краси, відверто сказала: "Хороші гени та багато грошей".

75-річна Джейн Фонда потрапила до Топ-5 красунь

Наступні дві сходинки дісталися 22-річній власниці "Оскара" Дженніфер Лоуренс та актрисі й блюзовій виконавиці Келлі Роуленд.

До Топ-10 також увійшла 46-річна майбутня мамуся Холлі Беррі. Вона отримала восьме місце. На дев'яому опинилася Дрю Беррімор, яка сказала: "Щастя – це найкращий макіяж для будь-якої жінки".

Холлі Беррі увійшла в Топ-10

Наприкінці найкрасивішої десятки автори розмістили співачку Пінк.

"Така дівчина як я – це та, хто не покладається на зовнішність, хто від першого дня чув: "Ти ніколи не будеш на обкладинках журналів, бо ти не досить гарненька." Мене це цілком влаштовує, я знаю мої сильні сторони: я сумлінно працюю, я маю талант, я весела і я хороша людина", - якось описала себе вона.

Фото АР з сайту blog.newsok.com, mail.com, Reuters, з сайту 3news.co.nz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів