Пелтроу, Стюарт і Джей Ло стали найбільш одіозними

16 квітня 2013, 17:19

Американська акторка, власниця "стриптизерської" дупи Гвінет Пелтроу очолила двадцятку зірок, яких найбільше ненавидять люди.

Компанію білявці в рейтингу "Most Hated" від журналу "Star" склали найнесексуальніша зірка Голлівуду Крістен Стюарт, Дженніфер Лопес, Кріс Браун та інші.

Про це повідомляють "Fox News".

 Гвінет Пелтроу ненавидять найдужче

Якщо Гвінет Пелтроу аудиторія журналу ненавидить найбільше, то друге місце після неї має Крістен Стюарт. Третю сходинку віддано Дженніфер Лопес, а четверту – музикантові Джону Мейеру, з яким нещодавно розійшлася Кеті Перрі.

На п’ятому місці опинилася зірка серіалу "Анатомія Грей" Кетрін Хейгл. До Топ-10 також увійшли Мадонна, Джастін Бібер, Енн Хетевей та реаліті-зірка Кім Кардашян зі своєю мамою.

Енн Хетевей потрапила до Топ-10 найбільш одіозних голлівудських зірок

На нещасливій тринадцятій сходинці розташувався Ештон Катчер, неподалік від нього – скандалістка Ліндсей Лохан та Анджеліна Джолі.

Актор Шайя Лабеф, співачка Тейлор Свіфт та репер Кріс Браун теж не завоювали великої любові читачів. Останньому, вочевидь, іще не забули побитої Ріанни. Не пробачила публіка і екс-чоловіка актриси Сандри Баллок Джессі Джеймса, хоча та й розлучилася з ним через зради ще в 2010-му році.

Reuters "The International Business Times", mediacenter.smugmug.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів