Траволта розлучиться і забере дітей?

5 червня 2013, 13:39

Подейкують, зразковий багаторічний шлюб акторів Джона Траволти і Келлі Престон може завершитися розлученням та війною за гроші й дітей.

Саме того, що чоловік забере собі опіку над Еллою та Бенджаміном, буцімто найбільше боїться 50-річна жінка.

Про це пише "The Showbiz Spy" з посиланням на "National Enquirer".

Як розповідає джерело, принизливі гей-скандали не минулися так просто для сім'ї Траволти. Стосунки подружжя з кожним днем погіршуються, й Келлі потерпає від страшенного психологічного тиску з боку чоловіка.


"Келлі говорила по телефону з подругою про свої справи з Джоном, і оголосила новину, що, вочевидь, розлучення неминуче", - каже інформатор.

Коли ж мова зайшла про те, що Траволта може спробувати лишити собі їхніх дітей, Престон просто розридалася.

Шлюб Траволти й Престон на межі краху?

"Келлі розплакалася, вона впала на стілець і почала голосити: "Я цього не витримаю! Якщо я піду від нього, він мене знищить! Моє життя скінчено!" Келлі плакалася, що не знає, як житиме, якщо в неї заберуть дітей", - свідчить джерело.

Життя Престон багато років оберталося навколо чоловіка й дітей. тепер же він чітко дав жінці зрозуміти – щойно вона подасть на розлучення, він спустить на неї потужну зграю адвокатів.

"Келлі вже страждає від безсоння. Вона спить по 4 години на ніч, а іноді їй так кепсько, що вона забуває поїсти. Вона дуже схудла, бувають дні, коли Келлі навіть не мож змусити себе вийти з дому. Це дуже сумна ситуація", - каже співрозмовник видання.

Усвідомлюючи, що найтяжче ще попереду, Келлі робить спроби врешті зайнятися власною кінокар’єрою. Одначе такий розвиток подій не влаштовує Джона, який воліє, щоби дружина лишалася залежною від нього. Вона "мов пташка в клітці", каже джерело.

Нагадаємо, торік у інтерв’ю Келлі Престон запевнила, що чоловік досі приваблює її в сексуальному плані.

Фото Reuters з сайту "The International Business Times"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів