Наречений Аністон має в колекції сифіліс та гонорею

18 вересня 2013, 14:00

Актор і сценарист Джастін Теру розповів про свої звички та химерну колекцію, на яку його наречена Дженніфер Аністон "наклала вето".

Свої секрети він розкрив у інтерв’ю журналові "GQ", знявшись для його жовтневої обкладинки.

Фрагменти бесіди наводять "People" та "NY Daily News".

Як розповідає Теру, він є колекціонером. Але збирає не милих песиків, як Елтон Джон, а дещо менш приємне. Один зі скарбів Джастіна – це людські зуби, які для нього приберігає знайомий стоматолог. Вони лежать у коробці від цукерок, яка стоїть на столику в його холостяцькій квартирі.


"Люди часто приймають їх за маленькі м’ятні льодяники. "Не їжте зуби!", - веселиться Теру.

Одначе людські зуби – то ще квіточки. Іще обранець Аністон колекціонує всілякі вінтажні штукенції, що мають відношення до медицини. Наприклад, у нього є старі скляні шприци та дерев’яний затискач для язика.

Обранець Аністон колекціонує зуби та горлянки з сифілісом

"Маю гарні воскові музейні експонати – ручної роботи, виготовлені в 1800-х – із музею цікавинок. Такі роззявлені роти, з язиками, а в горлянках різні стадії, позначені, сифілісу та гонореї, і всякого іншого", - вихваляється Джастін.

"Для них, звісно, знайшлося місце в моєму лос-анджелеському офісі… Вони не скоро висітимуть над каміном", - зазначає актор.

Іще Теру розповів, що полюбляє нікотинову жуйку, хоча й не курить, терпіти не може шльопанців та фланелевих штанів і не дружить зі спортом.

"Це одна з тих речей, які Джен у мені подобаються", - запевняє він.

Своє одруження з Аністон, якого вже понад рік з нетерпінням чекають шанувальники, Теру називає "підйомом на трохи іншу висоту". Він зізнається, що тепер йому дошкуляють папарацці, а люди на вулицях підходять і вітають із майбутньою двійнею.

Фото обкладинка журналу "GQ" з сайту "NY Daily News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів