Сандра Баллок наслідила на Алеї слави

26 вересня 2013, 12:21

Оскароносна американська актриса Сандра Баллок залишила відбитки своїх рук та ніг на голлівудській Алеї слави.

Урочиста церемонія відбулася в середу.

Про це повідомляє "Contact Music".

Порадіти за Сандру прийшли друзі: Джордж Клуні й телеведуча Челсі Хендлер. За матусиним тріумфом спостерігав і 3-річний малюк Луї, який зазвичай уникає подібних заходів і на цей іти не хотів. Проте Баллок сподівається, що в сина таки залишаться спогади про цей важливий день.


Сандра Баллок залишила відбитки на Алеї слави

"Таким чином, коли йому буде 16, і він мене ненавидітиме, я зможу звернутися до цього моменту і сказати: "Дивися, люди говорили про твою маму справді гарні речі", - заявила акторка в своїй промові.

"Коли він стане старшим, він на мене гніватиметься, проситиме, щоб я висаджувала його за милю від школи, казатиме "Припини мене цілувати…" Але я, принаймні, зможу сказати: "Ти був тут, і ти – причина, чому мені було так добре", - сказала вона журналові "Extra".

Цікаво, що поки що Луї навіть не розуміє, ким працює його мама. Як зізналася зірка "E! Online", малий чомусь вважає, що вона будує будинки.

До слова, коси в Баллок у середу були довгі, тож коротка зачіска, яку вона представила на обкладинці "Vogue", вочевидь, була перукою.

Фото АР з сайту "E! Online"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів