Пачіно й Джуда Лоу назвали отруйними

16 жовтня 2013, 15:46

Складено рейтинг потенційних зіркових женихів, від яких дівчатам все одно варто триматися подалі.

До "отруйних холостяків" зарахували невиправних бабіїв Джуда Лоу і Кріса Брауна, а ще Аля Пачіно та Джорджа Клуні, які бояться офіційного шлюбу, мов чорт ладану.

Свій Топ-22 представив сайт "Radar Online".

Аля Пачіно зарахували до "отруйних" холостяків

Автори не радять жінкам марнувати часу на "улюбленого" репера Барака Обами, Каньє Веста. По-перше, він так і не одружився з Кім Кардашян, хоча і зробив їй дитинку. По-друге, коли вона була вагітна і вони десь ішли разом, артист не відчиняв перед коханою дверей. По-третє, висновки щодо неангельського характеру зірки можна зробити з його зіткнень із папарацці.


73-річний актор Аль Пачіно жодного разу не був одружений, тож, скоріше за все, вже й не буде. Він має трьох дітей від двох різних жінок, і жодній із них так і не запропонував руки та серця. Нині Пачіно зустрічається з молодшою від нього на 40 років акторкою Лусілою Сола.

Навряд чи комусь вдасться приборкати і 76-річного Джека Ніколсона, за плечима в якого лише один короткий шлюб у 1960-х роках.

За репером Крісом Брауном довіку тягтиметься погана слава через те, що він побив Ріанну. На додачу він деякий час однозначно гуляв і з нею, і з моделлю Каручче Тран.

Неприборканий Джуд Лоу теж увійшов до списку

Британський актор Джуд Лоу свого часу публічно вибачався перед своєю дівчиною Сієнною Міллер після того, як скочив у гречку з нянькою. Роман акторів то вщухав, то відновлювався, аж поки Сієнна остаточно не пішла до іншого і не народила йому дитину.

Від моделі Саманти Берк Лоу має позашлюбну доньку, від якої спробував було відхреститися, але його батьківство підтвердив тест.

Як відомо, Леонардо ДіКапріо переважно "виступає" по дівчатах-моделях, але ані Бар Рафаелі, ані Жізель Бюндхен, ані Ерін Хізертон, ані Тоні Гаррн не вдалося загнати його до вівтаря. Тепер про свій роман з ДіКапріо заявила бразилійка Кет Торрес.

Як відомо, "центром свого життя" 38-річний Лео все одно називає свою матусю. Саме з нею він порівнює усіх своїх дівчат.

Коли ж ДіКапріо нарешті одружиться?

Небажання 52-річного Джорджа Клуні зв’язувати себе з кимось офіційними стосунками вже охрестили "шлюбофобією". Подейкують, усе ж спробувати з ним щастя наважилася хорватська модель Моніка Якісіч.

Актор Чарлі Шин був одружений тричі, і своєю "улюбленою гаряченькою екс-дружиною" називає Деніз Річардс. Кінозірка відомий своєю слабкістю до повій та порноактрис.

Іще автори зарахували до рейтингу Бредлі Купера, перший і єдиний шлюб якого, з Дженніфер Еспозіто, тривав близько року. Стосунки зірки "Мій хлопець – псих" із Дженніфер Аністон, Рене Зельвегер та Зої Салдана весіллям не закінчилися. Нагадаємо, живе 38-річний актор із мамою.

До переліку неперспективних холостяків також увійшов нинішній хлопець Кеті Перрі та колишній – Джессіки Сімпсон, Дженніфер Аністон, Дженніфер Лав-Х’юїтт та Тейлор Свіфт, 35-річний Джон Мейер. Своє місце у "отруйних 22" зайняли скандальний татуньо актриси Ліндсей Лохан, Майкл та екс-чоловік Кортні Кокс, Девід Аркетт.

Фото Reuters, з сайту entertainment.in.msn.com та АР з сайту "New Indian Express"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів