Майкл Джексон влаштував "весілля" зі зґвалтованим хлопчиком?

6 серпня 2014, 17:44

Чоловік на ім'я Джеймс Сейфчак, котрий стверджує, що в дитинстві його розбещував співак Майкл Джексон, поділився з судом шокуючими подробицями їхніх взаємин.

Так поп-зірка буцімто мав кодові слова для визначення різних видів сексу, а ще влаштував собі церемонію одруження з дитиною.

Про це пише "TMZ".

Як свідчить Сейфчак, власну ерекцію Джексон називав "яскраві вогні, цегляне місто", а сперму – "качиним жиром". Коли артистові кортіло сексу, він шкрябав Джеймсову долоню пальцем.


За словами 36-річного чоловіка, який нині позивається до розпорядників спадку Майкла Джексона, артист навіть "одружився" з ним. Він улаштував секретну символічну церемонію з обручками та свідоцтвом про шлюб.

Чоловік, що називає себе жертвою Джексона, поділився з судом шокуючими подробицями

Сейфчак стверджує, що співак почав його розбещувати, відколи йому було 10, під час гастрольного туру "Bad" 1988-го року. Чоловік згадує, що той досвід змусив його в якусь мить засумніватися у власній сексуальній орієнтації.

Джеймс каже, що свого часу був закоханий у Шеріл Кроу – тоді бек-вокалістку Джексона. Дізнавшись про це, поп-король заревнував та став показувати хлопчику фото його симпатії без макіяжу.

Зі слів позивача, домагання Джексона повністю припинилися, коли жертва досягла пубертату.

Нагадаємо, малий Джеймс Сейфчак знявся з Джексоном у рекламному ролику "Pepsi". Під час гучного судового розслідування в 2005-му році наявність інтимних стосунків між цим хлопчиком та Майклом підтвердили екс-менеджер та покоївка артиста. Одначе тоді Сейфчак не підтримав звинувачень проти Джексона.

На цьому наголошують тепер адвокати покійного співака, наполягаючи, що позов має бути відхилений.

Як відомо, хореограф Уейд Робсон також звинувачує Майкла Джексона в розбещенні, хоча в 2005-му давав свідчення на користь свого покровителя.

Фото з Facebook Майкла Джексона

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів