Шакіра, Карлос Сантана та Глорія Естефан запишуть "антирасистську" пісню

11 вересня 2015, 15:36

Кандидат в американські президенти Дональд Трамп, сам того не бажаючи, надихнув відомих артистів латиноамериканського походження на співпрацю.

Шакіра, Глорія Естефан, Карлос Сантана та інші зірки разом запишуть пісню "Ми всі – мексиканці". Щоправда, як підкреслив чоловік та продюсер Естефан, це буде не відповідь на расистські закиди Трампа, а такий собі гімн, що прославлятиме досягнення латиноамериканців.

Про це Еміліо Естефан розказав "Billboard".

"Ми мусимо висловити нашу гордість та показати світові, що ми робимо…", - зазначив він.


Шакіра заспіває з Сантаною, Естефан та іншими латиноамериканськими артистами

"Трамп для мене не являє собою нічого. У кожного є своя думка, і він може думати, що схоче, доки він не принижує мого народу", - додав чоловік Естефан.

Як відомо, кількаразова володарка "Греммі" Глорія Естефан народилася на Кубі, Шакіра – колумбійка, а Сантана – мексиканського походження.

Нагадаємо, свою передвиборчу кампанію Дональд Трамп розпочав зі скандальної заяви про те, що з Мексики до США сунуть не найкращі люди, а конкретніше злочинці, ґвалтівники й наркоторгівці. Пізніше він додав, що іммігранти ще й хвороби розносять.

Ці слова Трампа викликали бурхливу реакцію громадськості. Його публічно засудили такі селебрітіз як Рікі Мартін, Шакіра, "Міс Всесвіт-2014" Пауліна Вега й Сальма Хайєк.

А співачка Шер і без того вважала Трампа пихатим засранцем.

Фото з Instagram Шакіри

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів