Син Джексона вимагає ДНК-тесту?

29 жовтня 2015, 14:48

Подейкують, 18-річний син покійного поп-короля Майкла Джексона, Принц вимагає проведення ДНК-тесту.

Юнак хоче з'ясувати – чи не був його біо-батьком один із лікарів Джексона, дерматолог Арнольд Клейн. Чутки про це ходили вже давно. Днями ж 70-річний лікар помер. Тож Принц прагне раз і назавжди в цьому розібратися.

Про це пише "Radar Online".

За повідомленням джерел, молодий Джексон вимагає, щоби перед похованням в небіжчика було взято матеріал для аналізу ДНК.


"Принц наполягає на тому, що він мусить нарешті взнати, чия він плоть і кров", - зазначає інформатор.

Син Джексона хоче знати, хто його біо-батько?

Як нагадує видання, в 2009-му році, за місяць після трагічної смерті Майкла, в одному з інтерв’ю Клейн заявив, що "наскільки йому відомо, він не є біологічним батьком котрогось із дітей Джексона". Проте теоретично лікар такої можливості теж не виключав, бо свого часу робив свій внесок до банку сперми.

Зі слів джерела, не лише Принц, а й Періс із Біджі завжди мали сумнів, чи рідні вони Майклові.

Не робити аналізу Принца закликають його бабуся та дідусь, Кетрін і Джо Джексони. Проте парубок, котрий запевняє, що завжди вважатиме Майкла своїм справжнім татом, все ж хоче знати, з якого генетичного матеріалу зроблений.

Як відомо, мати Принца та Періс, Деббі Роу, була медсестрою доктора Клейна.

Нагадаємо, після смерті Майкла Джексона знаходилося вже кілька людей, що називали себе біо-батьками його спадкоємців. Була навіть ще одна "мама" Принца, Періс і Бланкіта, та один загублений "син" артиста.

До слова, днями журнал "Forbes" уже вп'яте визнав Майкла Джексона найдорожчою покійною зіркою. За останній рік його статки зросли на 115 мільйонів доларів.

Фото з Instagram Принца Джексона

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів