Елтон Джон про Джанет Джексон: Я краще на трансвестита сходжу

26 лютого 2016, 11:24

Британський співак Елтон Джон звинуватив свою колегу Джанет Джексон у співі під фонограму, через що, на думку артиста, її виступи взагалі не мають права називатися шоу.

Іще у інтерв’ю журналові "Rolling Stone" зірка розповів про свої непрості стосунки з матір'ю Шейлою.

"Це мене засмучує, але буду з вами чесний, мені її не бракує. Коли вона каже у пресі щось таке як, наприклад, торік: "Я не балакала з Елтоном, відколи він одружився з тим засранцем Девідом Фернішем…" Це було досить тяжко прийняти", - зізнався Елтон Джон.

"Я не ненавиджу свою матір. Я піклуюся про неї, але я не хочу, щоби вона була частиною мого життя", - додав він.


Елтон Джон не збирається більше пускати матір у своє життя

Сім'я для співака – це Девід, котрого він називає своїм Йоко Оно, та їхні сини. Колись, згадує співак, він мріяв про те, щоби померти на сцені, за своїм роялем. Але тепер, коли в нього є кохані люди, все інакше.

"Я хотів померти на сцені. Вона – це все, що в мене було. А тепер ні. У мене є діти. Я хочу зійти з дороги. Хочу бути поруч, хочу водити їх на бейсбол, хочу водити їх на футбольні матчі. Моє життя повністю змінилося", - поділився артист.

І хоча музика більше не є для Елтона Джона пріоритетом номер один, він лишається таким самим принциповим та непримиренним, коли йдеться про її якість. Співак багато років був у сварці з Мадонною після того, як публічно розкритикував її за "фанеру". Тепер він вирішив викрити ще одну відому артистку.

"Розумієте, музичні журнали, бл…дь, пишуть відгуки про Джанет Джексон, заявляючи: "Це найграндіозніше шоу – чотири з половиною зірки". Це ж, бл…дь, фанера! Агов! Це – не шоу! Я краще піду подивлюся на шоу трансвестита. Від'…біться", - заявив співак.

Нагадаємо, Мадонну Елтон Джон також обзивав "довбаною ярмарковою стриптизеркою" і закликав більше ніколи не танцювати на сцені. Проте потім артисти помирилися, і співак перепросив у Мадж за грубощі.

Фото з Instagram Елтона Джона

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів