Елтон Джон: Мадонна – довбана стриптизерка

6 серпня 2012, 12:45

Британський співак Елтон Джон добряче "проїхався" по своїй колезі Мадонні, проголосивши ту "довбаною ярмарковою стриптизеркою", чиїй кар’єрі настав кінець.

На таке красномовство поп-королева спровокувала 65-річного артиста тим, що образила його куму, Lady Gaga.

Про це повідомляє "Radar Online".

Усе, що він думає про Мадонну, сер Елтон виклав у інтерв’ю на австралійському телебаченні.


Елтон Джон заступився за куму

Він прокоментував закиди артистки про те, що Lady Gaga, мовляв, поцупила її хіт "Express Yourself" та виліпила з нього власний, "Born This Way".

"Що ж вона за страхіття таке? Перепрошую, її кар’єрі кінець. Її тур став катастрофою, й це не могло статися з більшою…, ніж вона", - зауважив сер Елтон, назвавши співачку міцним слівцем.

Власне, щодо співів Мадонни у Елтона Джона претензій немає, вона чудова поп-співачка, однак, якби мала якийсь здоровий глузд, то трималася б подалі від танців, зазначив він.

"Але ж ні, вона мала йти та доводити… вона виглядає наче довбана ярмаркова стриптизерка", - поділився співак.

Що ж до його кумасі Lady Gaga, то Мадонна поводиться з нею просто жахливо, вважає він.

Як відомо, 26-річна артистка похрестила первістка Елтона Джона й Девіда Ферніша, Закарі. Зі слів співака, хрещена з неї вийшла чудова – де б Lady Gaga не була, завжди питається, як там малий, та часто його навідує.

Нагадаємо, співак та його коханий не збиралися спинятися на одній дитині, і десь із літа мали намір розпочати роботу над другою – за допомогою сурогатної матері.

Фото з сайту Stuff.co.nz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів