Хьорд із Делевінь не пустили до стрип-клубу

23 серпня 2016, 16:50

Схоже, американська актриса Амбер Хьорд збиралася по-дорослому відсвяткувати прорив у своєму з Джонні Деппом шлюборозлучному процесі.

Але білявку та її приятельок, Кару Делевінь та Марго Роббі днями не пустили до лондонського стрип-клубу.

Не обійшлося без скандалу, пише "The Daily Mail".

Про інцидент розповів сам власник закладу, Саймон Ленгер, і пояснив, чому трьом зірковим кралечкам відмовили на вході.


"Ми раді вітати всіх, якщо вони поводяться чемно, але поведінка Кари та її подруг відрізнялася від такої, яку ми очікуємо від більшості наших клієнтів", - зазначив господар стрип-клубу.

Хьорд і Делевінь хотіли відтягтися в стрип-клубі

Зі слів Ленгера, того вечора в закладі було дуже багато людей, і коло входу утворилася невелика черга. Проте Делевінь була впевнена, що її з колегами впустять негайно, до того ж, не візьмуть по 20 фунтів стерлінгів за вхід.

"Кара повторювала персоналові: "Ви що, не знаєте, хто я така? Я – Кара Делевінь. Я – Кара, а це – моя подруга Амбер, яка щойно розлучилася!", - розповів власник клубу.

Суперечка закінчилася тим, що жіночок попросили піти. Як стверджує Ленджер, зіркові гості платити не бажали, а Делевінь ще й лаялася і розмахувала руками.

Речник Кари Делевінь поки не дав коментарів відносно цього інциденту.

Нагадаємо, подейкують в Амбер Хьорд, котра присягається віддати всі 7 мільйонів доларів, які отримає від Деппа, на добрі справи, з'явився новий заможний друг. Це – засновник "Tesla Motors", 45-річний мільярдер Ілон Маск.

Прінтскрін з сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів