Суд назвав, хто відповідає за загибель доньки Вітні Х'юстон

17 вересня 2016, 18:20

Вищий суд округу Фултон США визнав Ніка Гордона відповідальним за загибель 22-річної Боббі Крістіни Браун, єдиної доньки покійної співачки Вітні Х'юстон.

Молодик, котрого артистка виростила, мов сина, а юна Кріссі називала своїм чоловіком, усупереч наказові суду, на засіданні не з'явився.

Про це пише "The Daily Mail".

Ідеться саме про цивільний позов, котрий подали проти Ніка управителі спадку та юристи-опікуни Боббі Крістіни. Кримінальних звинувачень проти нього наразі офіційно не висунуто, підкреслює видання.


Наступним кроком має бути визначення присяжними суми відшкодування, яку Гордону доведеться виплатити на користь спадку Браун. Вимога управителів – 50 мільйонів доларів.

Боббі Крістіна та Нік

Нагадаємо, на початку лютого 2015-го року непритомну Боббі Крістіну Браун знайшли у ванні в її оселі. Дівчина провела в комі півроку та померла.

Юрист-опікун Браун від її імені подала позов проти Гордона, звинувативши його в насильстві по відношенню до дівчини, а ще в тому, що саме він накачав її наркотиками, алкоголем та ліками і поклав у ванну.

Як зазначає видання, після оприлюднення результату розтину тіла Кріссі, коли судмедекспертиза не змогла визначити причину смерті доньки Вітні, Нік Гордон із усмішкою сказав журналістам: "Я радий, що це лайно закінчилося".

Як відомо, таки було встановлено, що дівчину врешті вбила пневмонія. Але через те, що від моменту утоплення до смерті Кріссі минуло так багато часу, було це вбивство, самогубство або нещасний випадок, так і залишається загадкою.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів