Подруга Пітта: Його звинувачують безпідставно

5 жовтня 2016, 14:20

На захист голлівудської зірки Бреда Пітта в скандальній історії з його розлученням із Анджеліною Джолі стала давня акторова подруга, співачка Мелісса Етерідж.

Вона вважає, що звинувачення Бреда в жорстокості по відношенню до дітей є абсолютно безпідставними. Натомість Анджеліна – не така вже й цяця-дівчинка.

Про це Мелісса говорила в нещодавньому радіоінтерв’ю, пише "New York Post".

Етерідж, котра співала на весіллі Пітта з Аністон, зізналася, що їй дуже болить те, через що зараз проходить її друг.


"(Ці звинувачення) абсолютно безпідставні. Коли це бачиш, просто серце крається", - сказала співачка.

Як дала зрозуміти Етерідж, через Анджеліну Джолі Бред свого часу відмежувався від багатьох близьких людей.

У Пітта знайшлася захисниця

"Сподіваюся, він відновить зв’язки, бо багато хто з нас не бачив його вже 10 років. То було тяжко. Ми всі втратили друга", - зазначила вона.

"Колись я напишу книгу… Я була присутня при тому, як Анджеліна і Біллі Боб (Торнтон) робили погані речі по відношенню до (його тодішньої подруги) Лори Дерн. Я переживала це на особистому рівні, і знаю ситуацію з боку Дженніфер та Бреда", - поділилася вона.

Нагадаємо, Джолі та Торнтон одружилися в Лас-Вегасі, коли Дерн, із котрою актор на той момент разом жив, поїхала на зйомки. Лора сама розказала про це в одному з інтерв’ю, пишуть "NY Daily News".

Як відомо, той шлюб Анджеліни тривав три роки, а невдовзі актриса закрутила роман із Бредом, котрий був одружений із Дженніфер Аністон.

Нагадаємо, в вересні Джолі несподівано подала на розлучення з Піттом. Актриса хоче одноосібної фізичної опіки над шістьма дітьми, і її чоловік дав на це свою тимчасову згоду. У справі про імовірне насильство, вчинене Бредом по відношенню одного з дітей, розбирається ФБР. Актора вже перевірили на наркотики.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів