Лохан заскочили за поцілунками з новим хлопцем. ФОТО

18 жовтня 2016, 10:20

Американська акторка Ліндсей Лохан уперто не зізнається, чи дійсно закрутила роман зі своїм бізнес-партнером, грецьким ресторатором Деннісом Папагеоргіу – зате за неї говорять поцілунки.

Папарацці підловили парочку в одному з нічних клубів Афін. Та й не схоже, щоби ЛіЛо та Денніс докладали зусиль, щоби приховати свої пестощі.

Про це пише "The Mirror" з посиланням на "The Sun".

Лохан уже цілується зі своїм бізнес-партнером

Як розповідає джерело, довгокосий Папагеоргіу увірвався в життя 30-річної Лохан, ще коли та була заручена з росіянином Єгором Тарабасовим. Денніс став свідком однієї зі сварок пари та не зміг не втрутитися.

Днями ж Денніс і Ліндсі разом відкрили нічний клуб, названий на честь актриси. До слова, Лохан і тут не забарилася продемонструвати свою запальну вдачу, пише "TMZ".

"Я просто хочу, щоби всі… щоби всі, бл…дь, позатикалися, будь ласка. Ні, будь ласка, серйозно. Перестаньте базікати і секундочку послухайте", - попросила акторка своїх гостей.

Нагадаємо, як стверджують інформатори, Лохан встигла "видоїти" чимало грошенят із Тарабасова, за якого збиралася вийти заміж.

Як відомо, акторка звинуватила росіянина в тому, що він кривдив її, неодноразово піднімав на неї руку та й узагалі має проблеми з контролем гніву. Сам Єгор запевняє, що екс-наречена все бреше.

Прінтскрін з сайту "The Mirror"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів