Lady Gaga розказала, якою леді хоче бути

15 листопада 2016, 10:20

Американська співачка Lady Gaga розказала про те, як змінилося з роками її ставлення до слави, і про те, якою леді вона хоче бути.

Зірка написала есе про жінку в сучасному суспільстві для "Harper's Bazaar".

Як пригадує Lady Gaga, її змалку називали зухвалою, називали бунтівницею за те, як вона вдягалася та як поводилася.

"Тож довго мене супроводжував сором. Я – італійська католичка – я виросла з великим почуттям провини. Але потім я почала усвідомлювати, що моє бунтарство, якщо хочете так його назвати, це те, що передалося мені за довгою лінією сильних людей – і сильних жінок – у моїй родині", - поділилася Gaga.


Говорячи про сім'ю, артистка не могла не згадати свою тітку Джоанну, котра померла за 12 років до її народження, і на честь якої зірка назвала свій останній альбом. Зі слів Lady Gaga, дорога небіжчиця є для неї кимось на кшталт особистого янгола-охоронця. А мама та бабусі – прикладом сильних жінок.

"Бути леді сьогодні – це означає бути борцем. Це означає бути тим, хто вижив. Означає дозволити собі бути вразливою та визнавати, коли тобі соромно або сумно, або коли ти сердита. На це потрібна велика сила", - зазначила Gaga.

"Слава – це найкращий наркотик із усіх, що колись існували. Але щойно ти усвідомлюєш, хто ти, до чого тобі не байдуже, то ця жага більшої, більшої, більшої (слави) зникає", - зазначила зірка.

"Має значення те, що я маю прекрасну родину, я старанно працюю, я дбаю про оточуючих, я забезпечую роботою тих, кого дуже люблю, і я створюю музику, котра, сподіваюся, шле хороший меседж світові. Мені в цьому році виповнилося 30, і я – повністю сформована жінка. У мене є чітке бачення того, що я хочу", - поділилася вона.

Як пояснює співачка, вона прагне бути людиною, котра бореться за те, що вважає правильним, а не за більшу кількість уваги, слави та винагород.

"Здоров'я, щастя, любов – ось три речі, які є в серці прекрасної леді, я гадаю. Ось якою леді я хочу бути. Знаєте, ніколи не думала, що скажу це, але чи не настав час познімати корсети? Як та, хто їх полюбляє, я думаю, настав час їх познімати", - додала вона.

Нагадаємо, Lady Gaga вважає, що в цьому жорстокому світі всі жінки мусять безумовно любити одна одну та підтримувати.

Фото з Instagram "Harper's Bazaar"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів