Життя доньки Вітні Х'юстон оцінили в $36 мільйонів

18 листопада 2016, 10:38

Прийомний син співачки Вітні Х'юстон, Нік Гордон мусить заплатити 36 мільйонів 250 тисяч доларів за смерть її єдиної доньки та своєї подруги, Боббі Крістіни Браун.

Таку суму компенсації, котра має надійти до спадку загиблої, встановив 17-го листопада суд округу Фултон.

Сам Гордон на засідання не з'явився, пише "USA Today".

За рішенням судді, безпосередньо "цінність життя" Браун становить 15 мільйонів доларів. 13,8 мільйонів - біль та страждання, яких зазнала дівчина в результаті нападу на неї Ніка. За її побиття він мусить заплатити ще 1,37 мільйона. Ще 1, 57 мільйона - це гроші, які Гордон знімав із рахунку Кріссі, і прикраси, які він у неї украв. Решта всієї суми - фінансове покарання відповідача.


Боббі Крістіна Браун та Нік Гордон

Нагадаємо, непритомну Боббі Крістіну Браун знайшли у ванній у лютому 2015-го року. Провівши півроку в комі, дівчина вмерла. Їй було 22 роки.

Хоча медекспертам та, відповідно, слідству так і не вдалося встановити, був то нещасний випадок, спроба самогубства чи замах на вбивство, у результаті цивільного позову проти Ніка Гордона його таки було визнано відповідальним у смерті подруги. Управителі спадку покійної Кріссі та її юристи-опікуни вимагали компенсації в розмірі 50 мільйонів.

Як відомо, ходять чутки, що рідні Вітні та Боббі Крістіни вимагають проведення ексгумації їхніх тіл та повторної експертизи. Вони прагнуть довести, що і матір, і дочку було вбито, причому однією й тією ж людиною – Ніком Гордоном.

Фото з Instagram Боббі Крістіни Браун

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів