Хьорд ще нескоро віддасть гроші Деппа на добрі справи

1 грудня 2016, 17:10

Благодійним організаціям, котрим американська акторка Амбер Хьорд заприсяглася, до копійчини, передати всі 7 мільйонів доларів, котрі отримує при розлученні з Джонні Деппом, доведеться набратися терпіння.

Пропозиція Деппа самому перерахувати гроші не благодійність Хьорд не влаштувала. Актриса чекатиме, доки екс передасть усю суму їй, а тоді вже перенаправить кошти, куди треба.

Про це пише "TMZ".

За повідомленням джерел, наближених до екс-подружжя, 7 мільйонів, за винятком 200 тисяч, що їх Джонні вже передав дитячій лікарні та правозахисній організації, актор виплатить своїй колишній упродовж наступних 12 місяців.


А вона буцімто має віддати гроші на добрі справи протягом наступного року, тобто до кінця 2018-го.

Хьорд віддасть гроші Деппа на добрі справи. Але не зараз

Інші ж джерела порталу ставляться до цього плану скептично та сумніваються, що благодійні організації колись таки побачать ці кошти.

Додаткова затримка в тім, що Депп і Хьорд досі не підписали остаточної угоди щодо цих грошей. Але адвокати сподіваються, що підпишуть найближчими днями.

Варто зазначити, що 350 тисяч доларів Амбер передала правозахисній організації ще в серпні, розраховуючи відшкодувати собі цю суму, коли Джонні з нею розрахується.

Нагадаємо, на те, щоби Депп сам перерахував гроші туди, куди вкаже Хьорд, акторка не пристала, бо не бажає, аби екс завдяки цьому отримав якісь податкові пільги.

Як відомо, в обмін на те, що Джонні Депп погодився виплатити колишній 7 мільйонів, вона відкликала свої звинувачення у насильстві. Їхній шлюб тривав 15 місяців.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів