Екс-чоловік Мерайї Кері потроллив її за фото з молодим фаворитом?

2 грудня 2016, 12:19

Екс-чоловік співачки Мерайї Кері, Нік Кеннон назвав її "своєю Королевою" та заностальгував за часами, коли вони, молоді та красиві, були разом.

Але його романтичні пости в Instagram можна розглядати й як тонкий троллінг колишньої.

Адже Нік виклав їхні спільні старі фото, на яких пара майже в таких самих позах, у яких 46-річну Мерайю та її 33-річного нового фаворита днями буцімто зовсім випадково заскочили папарацці.

Ліворуч - ностальгічне фото, яке запостив Кеннон, праворуч - Кері з новим молодим коханцем

"Ось як це робиться! Голосно регочу", - підписав Кеннон світлину, на якій тримає на руках екс-дружину.


"Це все – любов! Ніякої ненависті! Але, дідько, ми виглядали пречудово! Енергія переходить в інший стан, та змінюються частоти, але кохання не вмирає ніколи… Мерайя Кері завжди буде моєю сім'єю та Королевою, тож якщо хтось хоче сіяти розбрат та ненависть, лишайте це лайно за дверима! Салют Королеві!", - зазначив він під іншим спільним фото.

То Нік щиро радіє за свою "Королеву" чи кепкує?

Як відомо, Кері та Кеннон розійшлися в 2014-му, після 6 років шлюбу. Колишня пара має двох спільних діток, і заради них усі великі свята та відпустки проводить разом.

Подейкували, розлучення Мерайї з Ніком було не надто полюбовним: чоловік хотів від зіркової дружини чималі відступні, інакше ж обіцяв написати про неї скандальну книжку.

Нагадаємо, коли Мерайя Кері заручилася з мільярдером Джеймсом Пекером, Кеннон відреагував на цю звістку веселою фотожабою.

Як ми вже знаємо, до весілля справа так і не дійшла, і нині Кері втішається показово-пристрасним романом зі своїм танцівником Брайаном Танакою.

Фото з Instagram Кеннона, прінтскрін з "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів