Мерайя Кері лягла в ліжко з ексом і спровокувала чутки про їхнє возз’єднання

23 квітня 2017, 14:37

У шанувальників американської співачки Мерайї Кері, котрі дуже засмутилися, коли вона розлучилася з чоловіком та батьком своїх двійнят Ніком Кенноном, з'явилася надія про хеппі-енд.

В останні кілька днів ці двоє практично нерозлучні й трапляються на очі папарацці, то коли виходять із ресторанів, то коли гуляють із сином і донькою, пише "The Daily Mail".

Фото з тегом "сім'я", на якому всі четверо лежать у одному ліжку, виклала в Instagram і сама Кері. Підписники радіють, припустивши, що співачка та її колишній чоловік знову разом.

Кері та Кеннон знову пара?

Нагадаємо, якраз нещодавно Мерайя розпрощалася зі своїм молодим фаворитом Брайаном Танакою, причому подейкували, через його ревнощі до Кеннона.


А сам Нік заявив, що Мерайя – дівчина його мрії, і він довіку її любитиме. Щоправда, Кеннон додав, що не хотів би зіпсувати ті стосунки, що в них є зараз, спробувавши добитися від колишньої чогось більшого.

Як відомо, пара офіційно розлучилася в 2016-му році. На той момент Кері збиралася заміж за мільярдера Джеймса Пекера, але не так сталося, як гадалося.

Фото з Іnstagram Мерайї Кері

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів