"Мати обзивала її жирною": вчитель Бейонсе написав книгу про її дитинство

9 січня 2018, 15:01

Американська співачка Бейонсе є однією з рольових моделей, котрі вчать жінок із любов'ю та повагою ставитися до тіла, яким їх нагородила природа, та не гнатися за недосяжним худим ідеалом.

Та у дитинстві вона потерпала від тиску матері, котра бажала, щоби дочка, майбутня зірка, була бездоганною. Тіна Ноулз ретельно пильнувала, що і скільки їсть маленька Бей, і навіть обзивала її "жирною".

Темними секретами зіркового сімейства поділився перший учитель вокалу Бейонсе, Девід Лі Брюєр. Він написав книгу про свою ученицю, пише Radar Online.

Юна Бейонсе з татом і колегами з Destiny's Child

Зі слів Брюєра, він давав Бейонсе по чотири уроки на тиждень та певний час навіть мешкав у будинку Ноулзів, мимохіть стаючи свідком огидних епізодів, наприклад, лютих сварок батьків дівчинки. Причинами зазвичай були гроші, подружні зради Метью та "обсесивно-компульсивна поведінка" Тіни. Бейонсе ж була невинним дитям, яке потерпало від егоїзму батька та матері, пригадує вчитель.


"Вона (Тіна) була схиблена на вазі Бейонсе. Була самопризначеною харчовою поліцією", - зазначає Брюєр.

"Дівчинкою Бейонсе була пухкенькою, але аж ніяк не товстою. Мати ж постійно коментувала, що Бейонсе їсть, наполягала, щоби та щовечора робила присідання, нагадуючи їй, що вона мусить іти на жертви, щоби стати співачкою-зіркою", - пригадує він у своїй книзі.

Як зізнається вчитель, він іноді потай підгодовував маленьку Бейонсе "забороненими" смаколиками, які вона обожнювала, наприклад, чізкейками та гамбургерами.

Співачка була дуже вразливим дитям і часто опинялася втягнутою в конфлікти батьків. Метью ж не цурався нецензурної лексики, а якось учитель став свідком того, як батько Бейонсе, вилаявшись, копнув її улюбленого котика.

Нагадаємо, Метью Ноулз багато років був менеджером доньки, але в 2011-му році артистка несподівано звільнила його. Подейкували, причиною стало те, що Ноулз нечесно вів справи Бейонсе. Того ж року Метью та Тіна розлучилися.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів