Не встояла перед чарами: мережа сміється з реакції Меланії Трамп на Барака Обаму

22 квітня 2018, 08:45

21-го квітня відбулося прощання з колишньою першою леді Сполучених Штатів, Барбарою Буш. Та яким би печальним приводом для зібрання екс-президентів країни це не було, один момент, котрий потрапив на фото, дуже насмішив мережу.

Меланії Трамп випало сидіти коло Барака Обами. І в якийсь момент, коли він їй щось говорив, обличчя чинної першої леді осяяла така усмішка, якої в неї вже давно не бачили.

Про це пише People.

"Меланія виглядає на похороні такою щасливою, якою не була вже цілу вічність. А ви б були щасливі, якби щодня перебували з Дональдом, а тут посиділи коло Обами?", - зазначають інтернет-користувачі.


"Сьогодні на похороні Барбари Буш Меланія Трамп сиділа поруч із, вгадайте, ким... Бараком Обамою! За понад рік у Білому домі Меланія жодного разу не всміхалася в присутності Дональда Трампа. 10 хвилин із Обамою - і дивіться, що сталося!", - сміються в мережі.

Інтернет-користувачі закликають не показувати цього фото Дональдові, бо він осатаніє.

До слова, самого Трампа на похороні не було. Як пояснила його прес-служба, це вимагало б посилених заходів безпеки, які б створили незручність для родини Бушів та інших присутніх.

Нагадаємо, свого часу в мережі навіть гуляв флешмоб на тему порятунку Меланії від її злющого чоловіка. Подейкують, перша леді дуже хотіла б від нього піти, але не може.

Фото з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів