Елтон Джон заспіває на весіллі принца Гаррі - ЗМІ

17 травня 2018, 15:20

Схоже, британський співак Елтон Джон дарма переживав через те, що його можуть не запросити на весілля принца Гаррі та Меган Маркл. Близький друг покійної матері нареченого не лише стане почесним гостем, а й заспіває на торжестві.

Про це від джерел, наближених до артиста, дізнався портал TMZ.

Поки невідомо, коли саме виступатиме сер Елтон - під час церемонії вінчання чи вже на самому святкуванні в Фрогмор-хаусі.

А от інформація про те, що для молодят заспівають Spice Girls, від яких підлітком фанатів Гаррі, схоже, не підтверджується.

 Елтон Джон заспіває на весіллі сина принцеси Діани

Як стало відомо Page Six, запрошення на весілля отримали не всі екс-учасниці гурту, а лише Вікторія Бекхем, Емма Бантон і Джері Хорнер.

До слова, Кенсингтонський палац офіційно підтвердив, що батька нареченої, Томаса Маркла на святі не буде. Як висловилася Меган, вона сподівається, що її тато отримає "необхідний простір для того, щоби подбати про своє здоров'я".

Так і лишається інтригою, хто ж поведе до вівтаря наречену принца. Зате оприлюднено список маленьких дружок та пажів. Звісно, до нього потрапили принц Джордж та принцеса Шарлотта, а ще похресники та похресники молодят, віком від 2 до 7 років.

Нагадаємо, в Джорджа з Шарлоттою такий досвід уже є. Торік вони видавали заміж свою тітоньку Піппу.

Як відомо, весілля вже в цю суботу, 19-го травня. І родичі Меган Маркл, яких вона запрошувати не захотіла, все одно приїхали до Лондона.

Фото з Instagram Елтона Джона 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів