Мухарський визначився з країною проживання

10 серпня 2018, 16:55

Шоумен Антін Мухарський, котрий на початку року подався в еміграцію, визначився із країною подальшого проживання. Чоловік, у якого не вийшло добитися в суді зменшення суми аліментів на його з телеведучою Сніжаною Єгоровою чотирьох дітей, вирішив осісти в Туреччині.

Звісно, разом із Антіном витиме гніздечко в Анталії його нова дружина та муза, Єлизавета Бєльська.

Про зміни в своєму житті Мухарський написав у Facebook.

"Вибір зроблено! Оселяємося в Анталії", - оголосив він.

 Антін Мухарський та його Ліза вирішили осісти в Туреччині

Зі слів Антіна, за останні півроку він встиг пожити у Греції, Іспанії, США та Канаді. Шоумен подякував тим, хто весь цей час помагав йому і "підтримував у ці нелегкі місяці на чужині".

"...Ми вирішили оселитися в Турецькій Анталії з трьох причин: близькість до дому - летіти 2 години 15 хвилин, фантастичні море, клімат, їжа та ціни, можливість організовувати тут тури, концерти та творчі зустрічі "For Ukrainians only" для тих, хто прагне ідентифікувати себе українцями навіть за кордоном", - пояснив Мухарський.

Як відомо, нещодавно Антін побідкався, що живе на чужині на 6 євро на день. Їсть гречку, овочі та фрукти, а п'є воду. А ще в нього були суїцидальні думки.

Нагадаємо, те, що суд змушує його платити по 8 тисяч гривень аліментів на кожного з дітей - стільки, скільки зазначено в угоді, яку Антін колись уклав зі Сніжаною - Мухарський вважає "винищенням чоловіків на законодавчому рівні".

Фото з Facebook Мухарського 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів