Лоліта пропустила день народження доньки й поділилася ВІДЕО з нею-немовлям

7 листопада 2018, 11:11

Співачка Лоліта раніше нечасто бачила свою єдину доньку Єву, бо та жила з бабусею в Україні, куди артистці в'їзд заборонений. Та й тепер, коли дівчина навчається у Польщі, зіркова мама не змогла вирватися до неї в її день народження.

Про це 54-річна Лоліта побідкалася в своєму Instagram.

Єдиній доньці Лоліти 3-го листопада виповнилося 19 років

Співачка поділилася архівним відео, на якому Єві вісім місяців.

Переглянути цей допис в Instagram

Это 1999 год.. Ещё нет продвинутых мобильников, есть обычные камеры, которые запечатлеют обычную жизнь.. Уже нет моего любимого Эммануила, нет старенького дивана.. Много чего и кого уже нет из этого времени.. У моей первокурсницы 3 ноября был День Рождения.. Меня не было.. Евочке тут всего месяцев 8.. Этот фильм сделан Другом семьи Александром Бирюковым, замечательным Киевским драматическим актёром! Он многое наснимал, приезжая к нам на дачу)! Евочка, запомни! - Это самый дорогой Подарок в Твоей Жизни! У Тебя есть Воспоминания!..

Допис, поширений Лолита Милявская (@lolitamilyavskaya) 6 Лис 2018 р. о 8:48 PST

Нагадаємо, Лоліта торік зізналася, що жаліє, що не народила другу дитину. Її нинішній, п'ятий чоловік, молодший на зірку на 11 років тенісист Дмитро Іванов дуже хоче сина, але Лоліта не бажає довіряти гіпотетичного малюка чужим людям - спочатку сурогатній матері, а потім няні.


Відео з Instagram Лоліти

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів