Джолі та Пітт залишаться подружжям іще на рік?

28 листопада 2018, 10:02

Минуло вже два роки, відколи американська актриса Анджеліна Джолі подала на розлучення з Бредом Піттом, але офіційно вони - досі подружжя, і, схоже, лишаться ним принаймні на цілий рік.

На жаль, ідеться не про спробу врятувати сім'ю, а про вкрай складний розподіл майна та опіки над шістьма дітьми, адже шлюбного контракту голлівудські зірки не укладали.

Пітт і Джолі, чиїм шлюборозлучним процесом керує приватний суддя, попросили подовжити його повноваження аж до 31-го грудня 2019-го року. Про це пише Ace Showbiz із посиланням на The Blast.

 А може, ці двоє все ж таки передумають розлучатися?

Раніше ж судову епопею планувалося завершити до червня 2019-го.

За іронією долі, розірве зрештою шлюб "Бренджеліни" той самий суддя Джон Аудеркерк, який його в 2014-му році і зареєстрував.

Нагадаємо, перше засідання в справі про опіку над синами та доньками подружжя призначене на 4-те грудня. Але Бред із Анджеліною начебто домовилися, що продовжать обговорення спірних питань поза судовою залою, щоби не травмувати дітей.

Як відомо, Джолі хоче стати єдиним опікуном 17-річного Меддокса, 14-річного Пакса, 13-річної Захари, 12-річної Шайло та 10-річних Нокса і Вів'єн. Пітт вимагає, щоби опіка ділилася 50/50, адже він уже подолав свій алкоголізм. 

Фото з Instagram 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів