Щаслива Ліна Данем у спідньому зізналася, що побила свій рекорд по вазі

27 лютого 2019, 14:00

Американська акторка Ліна Данем, яка в останні роки має серйозні проблеми зі здоров'ям, продовжує йти до прийняття себе, своїх бажань і почуттів, свого тіла та своєї ваги.

Своїми досягненнями 32-річна зірка серіалу "Дівчата" поділилася в Instagram, показавшись у спідній білизні.

"Багато часу в своєму житті я провела, відчуваючи що я "надто". Надто голодна. Надто тривожна. Надто гучна. Надто вимоглива. Надто хвора. Надто драматична. Надто чесна. Надто сексі (просто жартую, гг)", - зазначила Ліна.

 
Допис про особисте Ліна Данем вирішила проілюструвати пікантним фото

Зі слів зірки, їй завжди здавалося, що вона забагато хоче від життя і забагато дає людям, яким це взагалі не потрібно. Та зрештою Данем дійшла висновку, що її "забагато" для її "правильних людей" - якраз стільки, скільки треба. Адже вони теж дають їй "забагато".

"У 32: я важу більше, ніж будь-коли. Я люблю більше, ніж будь-коли. Я читаю, пишу та сміюся більше, ніж будь-коли. І я щасливіша, ніж будь-коли. Це не те крихке, непевне щастя "все відбувається досконало". А велике, щедре, хвилююче щастя "гадаю, я нарешті починаю в це в'їжджати". Не надто... Якраз достатньо", - підсумувала актриса.

Нагадаємо, лікуючись від ендометріозу, Ліна Данем якось скинула чимало ваги за наказом медиків. Проте уникнути операції з видалення матки актрисі так і не вдалося. Через деякий час Ліна втратила і один яєчник.

Фото з Instagram Данем

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів