"Шлюб" із дітьми та подарунки за секс: що розказали у скандальному фільмі про Джексона

4 березня 2019, 12:13

Канал НВО показав скандальний документальний фільм "Залишаючи Неверленд", знятий за спогадами чоловіків, які колись були "маленькими друзями" співака Майкла Джексона, а через багато років звинуватили його у розбещенні.

"Весілля" з дітьми, залякування та дорогі подарунки в обмін на секс - такі моторошні історії пролунали у стрічці, показу якої через суд намагалися перешкодити представники спадку покійного артиста.

Про це пише People.

 
Майкла Джексона не стало в 2009-му році

Головними оповідачами у фільмі виступають Джеймс Сейфчак та Вейд Робсон. Останньому на момент знайомства з суперзіркою було лише 5 років. Він виграв танцювальний конкурс у торгівельному центрі в рідній Австралії, і призом стала зустріч із Джексоном за лаштунками концерту. Незабаром родина Вейда приїхала до Лос-Анджелеса, і 8-річного на той момент хлопчика лишили наодинці зі співаком. Як стверджує Робсон, Джексон поцілував його та залучив до орального сексу.

"Нас із тобою звів Господь. Нам судилося бути разом. Так ми виявляємо любов", - цитує Вейд покійного артиста.

Джеймс Сейфчак у 1986-му році виграв кастинг на роль у рекламі Pepsi, де знявся разом із Майклом. Співак запросив юного актора та його сім'ю в подорож, яка "стала початком сексуальних стосунків, стосунків пари". Зі слів Джеймса, Майкл тоді навчив його мастурбувати.

"Ми були наче подружня пара. Коли я кажу "подружня", то це тому, що в нас була жартівлива весільна церемонія. Ми зробили це в спальні, принесли якісь обітниці", - згадує Сейфчак.

Зі слів чоловіка, Джексон любив водити його по ювелірних крамницях, вдаючи, ніби купляє прикраси для якоїсь жінки і просто приміряє на дитячу ручку.

"Він дуже захоплювався прикрасами і нагороджував мене ними за секс", - говорить Джеймс у фільмі.

 
Майкл у дитинстві

Обоє чоловіків розказали, що Майкл проводив для них "тренування" у готелях, навчаючи блискавично та без шуму вдягатися в разі, якщо хтось прийде.

"Це був великий секрет. Він говорив, що як хтось дізнається, його життю кінець, і моєму життю кінець, він повторював це знов і знов", - стверджує Сейфчак.

Робсона Джексон начебто теж залякував. Говорив, що їх розлучать навіки, а він, Майкл, "піде в тюрму до кінця життя".

Вейд упевнений, коли він підріс, його місце в житті Майкла Джексона зайняв юний актор Маколей Калкін.

"У нього з Майклом був такий самий зв'язок і всякі секретні штуки, що раніше були в Майкла зі мною. Я це впізнавав. Я ревнував, мені було боляче, я був спантеличений", - зізнається він.

Нагадаємо, Маколей Калкін категорично спростовує будь-яку "закоханість" у себе з боку Майкла Джексона. Зірка "Сам удома" неодноразово наголошував, що в їхній дружбі зі співаком не було нічого неправильного та неприпустимого.

Як відомо, Michael Jackson's Еstate називає скандальну стрічку "посмертним убивством" артиста, який уже не може відповісти на звинувачення. Також представники співака наголошують на тім, що і Робсон, і Сейфчак під час судового процесу над ним у 2005-му році під присягою дали свідчення на його користь. Звинуватили вони Джексона в розбещенні вже після його смерті, зокрема Робсон зробив це після того, як Cirque du Soleil не дав йому роль у шоу, присвяченому поп-королю.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів