Жодних образ за расовою ознакою: британська королівська родина ввела правила поведінки в соцмережах

4 березня 2019, 19:30

Королівська родина Великої Британії сформулювала правила поведінки в своїх офіційних акаунтах, які діятимуть віднині.

Мета нововведення, яке оприлюднене на сайті Royal.uk, створити безпечне середовище, де інтернет-користувачі зможуть безпечно коментувати, ставити запитання тощо.

"Ми просимо всіх, хто взаємодіє з нашими каналами в соцмедіа, проявляти чемність, доброту та повагу до всіх членів нашої соцмедіа-спільноти", - говориться у зверненні.

Отже, відтепер у акаунтах королівської родини, Кенсингтонського палацу та Кларенс-хауса забороняється писати коментарі, які містять спам, образи, погрози, несуть ненависть, пропагують насильство чи містять контент сексуального характеру.


Забороняється "пропагувати дискримінацію за расовою, статтевою, релігійною, національною, віковою ознакою, дискримінацію людей із інвалідністю або людей із нетрадиційною сексуальною орієнтацією".

Також не можна буде писати коментарі не по темі, незрозумілі чи нерозбірливі, рекламувати товари чи послуги.

 
Іменем королеви, більше жодних "холіварів"!

Адміністратори королівських сторінок лишають за собою право ховати та видаляти коментарі, блокувати користувачів і, за потреби, пересилати підозрілі коментарі поліції.

До слова, на нездорову ситуацію, яка склалася через протистояння в мережі шанувальників Меган Маркл та Кейт Міддлтон, нещодавно натякнула тітка Гаррі, герцогиня Йоркська Сара Фергюсон у відкритому листі.

"Токсична інтернет-культура", на думку Сари, дозволяє людям писати в мережі страшні речі, які вони ніколи би не наважилися сказати комусь у вічі.

Як пише W Magazine, Сара не згадала в листі ні Маркл, ні Міддлтон, але зауважила, що особисто переживала подібне.

"Жінок, зокрема, постійно нацьковують одна на одну, порівнюють одна з одною, це нагадує мені, як свого часу Діану та мене весь час намагалися зобразити суперницями, тоді як жодна з нас нічого подібного насправді не відчувала", - написала мати принцес Євгенії та Беатріс.

Нагадаємо, подейкували, що дружина принца Гаррі, Меган Маркл дуже засмучена негативом, що ллється на неї в соцмережах. Вагітна герцогиня боїться, що хтось із хейтерів перейде до дій та завдасть їй реальної шкоди.

Фото з Іnstagram королівської родини

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів