Сестра Джексона: Я не буду спільницею в його злочинах проти дітей. ВІДЕО

11 березня 2019, 11:20

Скандальний документальний фільм про співака Майкла Джексона, в якому двоє його колишніх "маленьких друзів" оповіли моторошні історії про своє розбещення та сексуальне насильство, спричинив справжній ефект доміно.

Дедалі більше радостанцій прибирають із ротації пісні поп-короля, звинуваченого в педофілії. Мультсеріал "Сімпсони" вилучив епізод, озвучений покійним артистом, пише The Guardian.

У Лондоні демонтували статую Джексона, що стояла коло Британського аціонального музею футболу, пише CNN.

Іще одним тяжким доказом провини Майкла стала заява його рідної сестри Ла Тойї, зроблена ще в 1993-му році. Фрагмент інтерв'ю зі співачкою, де вона говорить про братові злочини, сплив у мережі, пише NME.


 
У червні виповниться десять років від смерті Майкла Джексона. За життя провину артиста так і не довели

"Майкл мій брат. Я cтрашенно його люблю, але я не можу бути і не буду мовчазною спільницею у його злочинах проти маленьких, невинних дітей. Якщо я мовчатиму, це означатиме, що я підживлюю почуття провини та приниження, які відчувають ці діти, і я вважаю, що це вкрай неправильно", - сказала тоді Ла Тойя.

Зі слів співачки, їхня мати, Кетрін показувала їй виписані Майклом чеки для родин хлопчиків, і це були "дуже, дуже великі суми". Як пояснила Ла Тойя, вона не може мовчати, бо сама свого часу була жертвою сексуального насильства.

"Ці діти решту свого життя проведуть у страху, і я не хочу, щоби це відбувалося з іншими невинними, маленькими дітьми. Я дуже люблю Майкла, але мені більше шкода цих дітей, бо в них більше не буде життя. Не буде", - поділилася Джексон.

"Зупиніться на мить, подумайте і скажіть мені, який 35-річний чоловік візьме маленького хлопчика і проведе з ним 30 днів? І візьме іншого хлопчика та проведе з ним п'ять днів в одній кімнаті, не виходячи? Скільки серед вас 35-річних? Скільки з вас узяли би маленьких дітей і таке з ними зробили б? Із 9-, 10-, 11-річними? Я люблю мого брата, але це неправильно", - підкреслила артистка.

Як зазначає видання, родина Джексонів тоді відповіла на звинувачення Ла Тойї, заявивши, що вона "заробляє гроші брехнею" і, ймовірно, отримала винагороду за наклеп на брата.

Нагадаємо, також нещодавно в Інтернет потрапив відеозапис допиту Майкла Джексона в справі про педофілію. Співак нервово хихотів, совався та порівнював себе з Ісусом, який теж любив діточок.

Як відомо, на судовому процесі проти Джексона Вейд Робсон та Джеймс Сейчак - герої нашумілого документального фільму "Залишаючи Неверленд" - під присягою дали свідчення на користь свого колишнього покровителя. Про те, що насправді вони були його жертвами, обоє публічно заявили вже після смерті Майкла.

Фото з Instagram, відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів