Не могли спинити кровотечу: стала відома причина госпіталізації "буйної" Періс Джексон

29 березня 2019, 12:45

Дочка співака Майкла Джексона, Періс перегуляла на вечірці й дуже сильно порізала себе кухонними ножицями. Друзям довелося викликати швидку, дівчина ж тим часом не припиняла буянити.

Саме ця травма, яку Періс Джексон завдала собі ненавмисне, буцімто і стала причиною госпіталізації юної моделі та актриси. Вона не намагалася вчинити самогубство, запевнили в оточенні дівчини.

Про це пише The Daily Mail.

"Періс того вечора дуже завзято відривалася - але для неї в цьому нема нічого незвичного. Вечір вийшов шалений, і вона трохи вийшла з-під контролю. Але вона каже, що випадково порізала собі руку кухонними ножицями, і це не була спроба суїциду. Друзі намагалися надати їй допомогу, але не могли спинити кровотечу, тож подзвонили 911", - розказав інформатор видання.


 
Періс Джексон примудрилася випадково порізати себе ножицями так, що довелося викликати швидку?

"У лікарні вона продовжила буянити, і лікарі хотіли залишити її під наглядом щонайменше на три дні. Втрутилися її представники та пообіцяли, що відправлять її до реабілітаційного закладу, тож її відпустили", - додав він.

Та оскільки Періс уже 21 рік, вона має право сама вирішувати, лягати їй на реабілітацію або ні. І дівчина впевнена, що з нею все гаразд.

Як кажуть у оточенні Джексон, вона, звісно, засмучена страшними обвинуваченнями проти покійного батька, але повторювати спробу самогубства не збирається.

Між іншим, днями Періс стривожила шанувальників, виклавши в Insta-сторі відео себе з пристроєм, який використовується для куріння травички. Як відомо, в штаті Каліфорнія закон дозволяє вживання марихуани в рекреаційних цілях.

 
21-річна донька Майкла долає стрес відривом на вечірках?

Нагадаємо, в 2013-му році юна Джексон прийняла велику дозу сильнодіючих ліків та порізала собі зап'ястя кухонним ножем.

Як відомо, під час останньої госпіталізації Періс диспетчери 911 повідомили бригаді медиків саме про спробу самогубства та "психіатричний інцидент".

Фото з Instagram Джексон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів