Донька Джексона знову спробувала скоїти самогубство?

18 березня 2019, 11:33

Американського співака Майкла Джексона нема серед живих уже понад 10 років, та гучний скандал зі звинуваченнями зірки в педофілії не може нині не вдаряти по його дітях: синах, 22-річному Принцу та 17-річному Біджі, і доньці Періс.

Подейкують, днями 20-річна дівчина скоїла вже другу спробу самогубства. Сама Періс та її оточення це категорично спростовують. Та поліція Лос-Анджелеса підтвердила: до будинку Джексон днями викликали швидку, і особу, яка намагалася вкоротити собі віку, госпіталізували.

Про це пише The Daily Mail.

 
Періс Джексон намагалася вбити себе, не витримавши скандалу покійного батька?

Джерело в оточенні Періс назвало те, що з нею сталося, "нещасним випадком". Як пише TMZ, у лікарні дівчина пробула недовго, тепер про неї дбає її команда. Джексон уже виходила на вулицю в супроводі свого бойфренда.

У Twitter Періс вилаялася на адресу журналістів, назвавши їх "довбаними брехунами".

Коментувати скандальний документальний фільм про свого батька Джексон відмовляється.

 
Періс було 11 років, коли помер Майкл

"Я не можу сказати на захист нічого такого, що ще не було сказано", - зазначила вона у соцмережі.

"...Це не моя роль. Я просто хочу, щоби всі заспокоїлися, пливли за течією, були стримані та бачили більшу картинку. Це про мене", - додала Періс.

Нагадаємо, в 14 років донька Джексона порізала собі вени. Як пояснювала вона потім, до страшного кроку її підштовхнула величезна кількість хейтерських коментарів, що сипалися на неї в мережі.

Фото з Instagram Джексон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів