"Досі не маю брендових торбинок": Цибульська розказала про роздільний бюджет з чоловіком, свої гонорари і чи готова до другої дитини

18 жовтня 2023, 13:30

Співачка Оля Цибульська розкрила подробиці особистого життя і поспілкувалася про стосунки та розподіл коштів в родині.

В інтерв'ю "Слава+" вона також відповіла, чи планує другу дитину та чим наразі заробляє.

Виконавиця зізналася, що у стосунках тривалістю 23 роки Олі та її чоловіку, ексдепутату Сергію Грисюку не завжди буває легко.

"Думаю, що йому складно зі мною. Але ми говорили про це, що зі мною просто не буде. Як і мені з ним.


Я з ним можу бути інтровертом. Мені з ним хочеться закрити рот і слухати. Він щось мені розповідає, мені завжди цікаво. Я для нього (в силу того, що ми з 10-го класу разом) не Оля Цибульська з телевізору, чи з радіо, чи з концерту, чи з Інстраграму. Я для нього Оля Цибульська з паралельного класу", - пояснила співачка.

На знімку Оля з чоловіком і сином Нестором

На знімку Оля з чоловіком і сином Нестором

Співачка розказала, чого не дозволяє собі у вихованні 8-річного сина Нестора.

"Я не граю перед ним (сином - ред.) ідеальну жінку, ідеальну маму, щоб той портрет, який в телеекрані і вдома для нього співпадали (я і в житті матюкаюся, і на екрані). Залежить від настрою", - розказала Оля.

А ще Оля відповіла, чи планує народжувати другу дитину.

"Діти - не хом'ячки. Я не знаю, як це: "готова". Я не проти. Але чи готова я зараз піти в декрет, коли велика війна. Носити під серцем дитину, і всі ці новини, всі ці обстріли; переживати, будучи при надії - не готова, напевно.

Дітей мало просто народити. В них треба вкладатися емоційно, фізично і матеріально. Принаймні я зараз не готова", - зазначила Цибульська.

Оля також розповіла, що у них з коханим роздільний бюджет:

"Є мій бюджет, з якого я виплачую заробітні плати, знімаю кліпи, записую пісні тощо. Я звикла працювати з 7-го класу. Це цікаво.

Я дуже поважаю його (чоловіка - ред.) за те, що він дає мені можливість реалізовуватися...", - прокоментувала виконавиця.

Як відомо, Цибульська також заробляє в якості ведучої на весіллях. За її словами, середня ціна ведення і виступу на такому заході становить близько $5000. Однак, як пояснила виконавиця, більшість зароблених грошей вона вкладає, а не витрачає.

"Я інвестую назад. Мені дуже важливо, щоб машина їхала. Я досі не маю брендових торбинок, пальто, одягу. В мене трошки інші мірила успіху, щастя і любові в житті. Але я завжди ці гроші (отримані) реінвестувала. З кожного виступу в мене є відсоткова частина, яку я беру, але глобально це для того, щоб далі розвивати цю нашу українську індустрію", - запевнила вона.

Торкнулися і зайвої ваги.

"У 2019-ому я дуже схудла і важила 55 кг. Зараз я, звичайно, заїла всі свої стреси і важу 68. Але я на шляху до свого внутрішнього ідеального стану.

Це комплекс. Коли я приходжу в якусь форму, - подобаюся собі, окей", - запевнила Оля.

Нагадаємо, раніше Цибульська розкривала секрет успішних стосунків зі своїм чоловіком.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів